fbpx

Tapetnik

Opis del in nalog: Delavec-ka opravlja vsa manj zahtevna dela v proizvodnem procesu in dela na manj zahtevnih delovnih mestih, pri izdelavi in površinski obdelavi polizdelkov in izdelkov na podlagi tehnološko določenih delovnih operacij s strani oddelka šiviljstva.

Opis del in nalog:
Delavec-ka opravlja vsa manj zahtevna dela v proizvodnem procesu in dela na manj zahtevnih delovnih mestih, pri izdelavi in površinski obdelavi polizdelkov in izdelkov na podlagi tehnološko določenih delovnih operacij s strani oddelka šiviljstva. Delovne operacije se pogosto ponavljajo in izvajajo z enostavnimi ali mehaniziranimi sredstvi. Skrbi za red in čistočo delovnega mesta. Opravlja pomožna dela na manj zahtevnih strojih. Prilagajanje in vgrajevanje mehkih oblog in notranjih dekoracij iz tekstila, usnja in podobnih predmetov. Izvaja delovne operacije v proizvodnem procesu kot so lepljenje, spenjanje, šivanje, tapeciranje, razrez pene in gačenje. Skrbi za red in čistočo delovnega mesta. Pozna postopke tapeciranja in opravlja tudi druga dela po nalogu oz. navodilu predpostavljenega. Njegov neposredni nadrejeni je vodja šiviljstva.

Pod vsa manj zahtevna dela v proizvodnem procesu spada:
– Pomaganje pri nalaganju na cutter,
– Prevzemanje materiala za skladišče,
– Sponkanje zaslonk,
– Montiranje in demontiranje prevlek na sedežih,
– Transportiranje sedežev in materiala.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

KONTAKTNA OSEBA:
Aleksander Verhovnik: aleksander@robeta.si, 051 339 749

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

16.06.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje