fbpx

Terenski prodajni komercialist (m/ž)

V podjetju hitro rastemo in krepimo našo prodajno ekipo. Na različnih geografskih področjih Slovenije iščemo ambiciozne terenske prodajne komercialiste za razvoj prodaje. Vabimo te, da se nam pridružiš na delovnem mestu: TERENSKI PRODAJNI KOMERCIALIST (M/Ž).

ZAVAS je vodilni slovenski ponudnik delovnih oblačil, obutve in ostale zaščitne opreme ter rešitev za varno delo. Motivirana ekipa, ki deluje odgovorno in strastno vključuje preko 60 sodelavk in sodelavcev.

S prijaznim in strokovnim svetovalnim pristopom že 28 let skrbimo za naše kupce in stremimo k naši viziji Sveta brez nezgod. Zanima nas skrb za naše zaposlene in okolje, v katerem delujemo. Dinamičnost in ustvarjanje sprememb sta nam nekaj domačega. Stalno nadgrajujemo našo prodajno ponudbo in ustvarjamo prednost pred konkurenco. Pri svojem delu se veliko učimo in danes smo boljši kot smo bili včeraj.

S svojim delom našim poslovnim partnerjem pomagamo pri dvigovanju standardov varnosti, zdravja in udobja pri delu.

Več o našem podjetju si lahko pogledate na naši spletni strani www.zavas.si, kjer si lahko naročite tudi naš 818 stranski produktni katalog.

V Sloveniji oskrbujem preko 10.000 pravnih oseb preko dveh ključnih prodajnih kanalov – maloprodajne mreže in mreže terenske prodaje.

V podjetju hitro rastemo in krepimo našo prodajno ekipo. Na različnih geografskih področjih Slovenije iščemo ambiciozne terenske prodajne komercialiste za razvoj prodaje. Vabimo te, da se nam pridružiš na delovnem mestu:
TERENSKI PRODAJNI KOMERCIALIST (M/Ž)

Želiš s pravo rešitvijo kupcu zagotoviti varno in udobno delo? Imaš energijo, strast do prodaje na terenu in učenja? Želiš biti član uspešne ekipe?

PRIČAKUJEMO

Vprašaj se…
– Dosegam prodajne plane in razvijam prodajo na novih ter obstoječih kupcih?
– Vsakodnevna terenska prodaja me veseli in imam delovne izkušnje s terensko prodajo?
– Sem pripravljen na stalno učenje o produktih in prodajnih veščinah?
– Sem dober v razumevanju produktov in njihovem povezovanju s potrebami kupcev?
– Sem pozitivno naravnan, prijazen in komunikativen do sodelavcev in strank?
– Obvladam delo na računalniku (ponudbe, CRM)?

NUDIMO

– Pretežno terensko delo pri kupcih – pravnih osebah, službeno vozilo, računalnik, mobilni telefon, možnost dela od doma,
– Močna marketinška podpora delu (tiskan katalog 800+ strani, redni e-mail obvestila kupcem, redno oglaševanje, dobre reference),
– Odličen prodajni asortima, zastopstva za odlične blagovne znamke in visoka dobavljivost iz zaloge,
– Močne podatkovne baze kupcev,
– Delo v dinamičnem podjetju, kjer se skrb za kupca postavlja na prvo mesto,
– Kontinuirano usposabljanje in učenje,
– Priložnost za strokovni in osebni razvoj,
– Konkurenčno plačo in nagrajevanje glede na uspešnost v prodaji.

Če si odgovoril pozitivno na vprašanja, potem verjamemo, da si pravi za našo ekipo!

Veselimo se tvoje prijave z življenjepisom, ki jo do 10.07.2022 pošlješ na elektronski naslov: hrm@zavas.com, s pripisom: TERENSKI PRODAJNI KOMERCIALIST.

Oglej si naš novi prodajni katalog!

Spremljaj nas na naši spletni strani http://www.zavas.si in Facebook ZAVAS Slovenija ter ZAVAS Slovenija Linkedin.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

10.07.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje