fbpx

Trainee program – razvoj vodilnih kadrov v prodaji pohištva

Iščemo kandidate, ki so pripravljeni na izzive v prodaji, so visoko motivirani in odločni, orientirani k rezultatom in iskanju rešitev, sposobni vodenja ljudi, jih veseli delo v prodaji ter se hitro učijo.

Program za razvoj vodilnih kadrov na področju prodaje

Iščemo kandidate, ki so pripravljeni na izzive v prodaji, so visoko motivirani in odločni, orientirani k rezultatom in iskanju rešitev, sposobni vodenja ljudi, jih veseli delo v prodaji ter se hitro učijo.

Po uspešno zaključenem programu ste odgovorni za prodajo, vodenje oddelka in motivacijo prodajnega tima pri doseganju prodajnih rezultatov. Prodajalce usmerjate pri prodaji, izvajate redne razgovore ter skrbite za sortiment in urejenost prodajnih prostorov. Prav tako sami aktivno prodajate.

PRIČAKUJEMO

zaželene izkušnje na področju prodaje
smisel in željo za delo s kupci
orientiranost k rezultatom
zaželene izkušnje s področja vodenja ljudi
pozitivno naravnanost in kooperativnost
angažiranost in radovednost
želja po učenju in pridobivanju prodajnih izkušenj

Če verjamete, da bi lahko prav vi dopolnili naš raznoliki in ustvarjalni tim ter postali nepogrešljiv del naše skupnosti, potem kliknite na spodnji obrazec in nam zaupajte svojo zgodbo.

NUDIMO

Kraj opravljanja dela: Slovenija

Rok oddaje prijave: 15. 06. 2024

PREDNOSTI KI JIH NUDIMO:
Atraktivno plačilo: Ponujamo konkurenčno in stimulativno plačilo, ki odraža vašo predanosti in trud.
Napredovanje na poklicni poti: S poudarkom na razvoju talentov in spretnosti, vam omogočamo, da gradite svojo kariero in dosežete vaše cilje.
Stalno izobraževanje: Neprekinjeno izobraževanje je ključno za vaš osebni in strokovni razvoj, zato vam zagotavljamo številne možnosti za učenje in rast.
Dinamično delovno okolje: Delajte v vrhunskem timu sodelavcev, ki delijo vašo strast do dela in vas spodbujajo k odličnosti.
Ugodnosti za zaposlene: Naši zaposleni uživajo v številnih ugodnostih in popustih pri naših partnerjih in storitvah.
Atraktiven regres in nagrada za poslovno uspešnost: Poleg redne plače vas nagradimo z atraktivnim regresom in nagrado za poslovno uspešnost.
Prilagodljiv delovni čas: Vaše delovno okolje prilagodimo vašim potrebam, zato lahko izberete med krajšim ali polnim delovnim časom, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.
Prosti vikendi in prazniki: Uživajte v zasluženem času za družino in počitek ob prostih vikendih in praznikih.
Teambuilding aktivnosti: Redno organiziramo aktivnosti, ki krepijo timsko povezanost in sodelovanje med zaposlenimi, saj verjamemo, da je moč skupnosti ključna za uspeh.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

14.06.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje