fbpx

Tržnik oglasnega prostora m/ž

Za spletni medij Koroške Novice iščemo zanesljive tržnike oglasnega prostora. Gre za sodelovanje preko s.p., d.o.o., študentske napotnice ali podjemne pogodbe.

Potrebujemo zanesljive, marljive, vztrajne ter samoiniciativne ljudi, ki bodo za naš medij uspešno prodajali oglasni prostor.

Delovni čas si izberete sami (večinoma med tednom v dopoldanskem času), delo poteka od doma, možnost koriščenja pisarne. Za uspešno delo priporočamo vsaj 4 ure časa na dan. Podjetje vam zagotovi telefonsko številko, mobilni telefon, e-poštni naslov, po potrebi izobraževanje.

Možna je tudi kasnejša zaposlitev.

Vaše prijave pošljite na [email protected]

PRIČAKUJEMO

  • resnost
  • znanje Slovenskega jezika
  • vztrajnost
  • osnovno poznavanje računalniških programov

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. srednje poklicno izobraževanje (3 letno), V. Gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje, srednje tehniško oz. drugo strokovno izobraževanje, VI/1. višješolski program (do 1994), višješolski strokovni program

VRSTA DELA

Podjemna pogodba, Preko s.p., Drugo

URNIK DELA

Gibljiv/nestalen urnik

NAČIN ZAPOSLITVE

Drugo

PRIJAVA JE MOGOČA DO

15.11.2020

KONTAKT

Način prijave: Po navadni pošti, Po telefonu, Preko e-pošte

Več iz tega kraja

SKLADIŠČNIK – M/Ž

SKRB ZA UREJENOST SKLADIŠČA, PREVZEM IN IZDAJA BLAGA IZ SKLADIŠČA, SPROTNA IZDELAVA IN UPOGIBANJE OBROB IN DRUGIH KLEPARSKIH IZDELKOV.

Več »

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje