Delovne naloge: oblikovanje okusnih in privlačnih menijev ter nenehne izboljšave, napovedovanje, načrtovanje, pridobivanje in naročanje zalog hrane za kuhinjo ter pijač za bar in hladilnike.
Največja hotelska skupina na Kvarnerju z najdaljšo tradicijo v hotelirstvu.
Pridružite se naši ekipi in postanite del bogate tradicije, ki traja že več kot stoletje! Naši hoteli niso le kraji za oddih, temveč tudi pričevalci zgodovine, kulture in resničnega gostoljubja. Če ste navdušeni nad turizmom in želite svojo kariero graditi v okolju, ki ceni odličnost in spodbuja strokovni razvoj, vas vabimo, da se pridružite našim ekipam. Vsak vaš prispevek je pomemben in tukaj smo, da skupaj ustvarimo nepozabna doživetja za naše goste. Pridružite se ekipi, ki ceni vaše trdo delo in predanost ter ponuja priložnost za rast v dinamičnem svetu gostinstva.
Odprto delovno mesto : VODJA HRANE IN PIJAČE (ž/m/x) / F&B MANAGER (f/m/x)
Delovne naloge :
• Oblikovanje okusnih in privlačnih menijev ter nenehne izboljšave.
• Napovedovanje, načrtovanje, pridobivanje in naročanje zalog hrane za kuhinjo ter pijač za bar in hladilnike.
• Vzpostavljanje pozitivnih odnosov s prodajalci hrane in pijače.
• Upoštevanje proračuna za hrano in pijačo.
• Vodenje dnevnih dejavnosti hrane in pijače.
• Upoštevanje predpisov o hrani in varnosti.
• Vzdrževanje pozitivnih odnosov s strankami, obravnavanje pritožb in odzivanje na potrebe strank.
• Pomoč pri marketinških dogodkih.
• Ustvarjanje in uveljavljanje politik restavracij, ciljev in KPI-jev.
• Zaposlovanje, usposabljanje in vodenje osebja za hrano in pijačo.