fbpx

Vodja kontrole kvalitete m/ž

Če želiš postati član ekipe vodilnega slovenskega ponudnika tehnoloških produktov in rešitev za računalniške centre ali najsodobnejših energetskih rešitev v regijah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike, je ta oglas kot nalašč zate.

Delovno mesto: VODJA KONTROLE KVALITETE M/Ž
NTR Inženiring d.o.o.
V podjetju NTR inženiring d.o.o. že od leta 2008 razvijamo in izdelujemo računalniške centre in druge rešitve s področja sodobnih energetskih sistemov in njim namenjeno oskrbno infrastrukturo, tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. Z odlično in skrajno motivirano ekipo strokovnjakov, iz različnih industrijskih in tehnoloških področij, smo Maribor postavili na svetovni zemljevid vrhunskih proizvajalcev modularnih računalniških centrov. Naši partnerji, s katerimi sodelujemo in komuniciramo na dnevnem nivoju, so renomirana svetovna podjetja in v svojih panogah zagotovo najboljši. Vodi nas želja po uresničevanju lastnih zamisli o energijsko varčnem procesiranju podatkov.

Opis delovnega mesta :
Če želiš postati član ekipe vodilnega slovenskega ponudnika tehnoloških produktov in rešitev za računalniške centre ali najsodobnejših energetskih rešitev v regijah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike, je ta oglas kot nalašč zate. Vabimo te v dinamično, mednarodno priznano podjetje, kjer bomo upoštevali tvoje ideje in zamisli pri izboljševanju in snovanju novih funkcionalnosti računalniških centrov. Skrbeli bomo za tvojo strokovno in osebnostno rast.

Rad vidiš produkte, pri katerih si s svojim delom pomagal, da so nastali in prebrodili porodne težave, v praksi? Si ponosen na svoje delo in svoje dosežke? Ali dinamično okolje, v katerem veliko sodelujemo z vsemi vidika upravljanja produkta, vzbudi tvoje zanimanje? Si natančen in te zanimajo tehnični detajli ter izvedba del? Ali rad sodeluješ s sodelavci? Če si na zastavljena vprašanja odgovoril/a pritrdilno, potem je ta oglas kot nalašč zate.

Vodja kontrole kvalitete skrbi za pripravo in izvedbo kontrolnih pregledov v vseh fazah izvedbe projektov. To zajema tako kontrolo kvalitete pri pripravi projektne dokumentacije, kot kasneje, kontrolo kvalitete pri proizvodnji ali izvedbi projektov. Delo obsega pripravo načrta kontrole kvalitete ter kasneje sodelovanje pri izvedbi kontrolnih pregledov. Delo zajema tudi pripravo postopkov tovarniških testiranj in končnih testiranj na lokaciji namestitve. Poleg tega pa delo zajema tudi sodelovanje v vseh fazah razvoja in izvedbe z namenom izboljšanja kvalitete ter poenostavitve postopkov montaže in/ali izvedbe.

PRIČAKUJEMO

• timski duh in voljo do dela v timu,
• željo po sodelovanju v razvojnih ali izvedbenih timih,
• željo po pridobivanju dodatnih znanj in izkušenj,
• željo po vodenju in koordiniranju delovnih procesov,
• željo po določanju standardov kakovosti s postavitvijo jasnih določil,
• V. ali VI. stopnja izobrazbe s področja elektrotehnike, strojništva, sorodnih tehničnih področji,
• znanje angleškega jezika,
• uporabniško poznavanje operacijske sistema Windows,
• poznavanje osnovnih orodij Word, Excel, Project,
• vozniški izpit B kategorije.

NUDIMO

Kaj vam ponujamo:
• urejeno sodobno, sproščeno in stimulativno delovno okolje,
• stimulativno plačilo,
• sodelovanje z izkušenimi sodelavci v montaži in pri razvoju,
• spoznavanje novih tehnologij,
• možnost za hitro osebno ter strokovno rast,
• možnost napredovanja,
• zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Na delovno mesto sprejemamo tudi kandidate s statusom absolventa.

Kraj dela:
Maribor

Vloge s CV pošljite po elektronski pošti na naslov nina.mahnic@ntr-ing.si ali po pošti na naslov NTR inženiring d.o.o. Ulica Pohorskega bataljona 14, 2000 Maribor.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

30.06.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje