fbpx

Vodja kuhinje (m/ž)

Opis delovnega mesta: vodenje, koordinacija in nadzore dela, naročanje in prevzemanje živil in drugega blaga za pripravo hrane..

Turistični center Soriška planina je družinsko podjetje, ki upravlja smučišče Soriška planina in dva gostinsko namestitvena objekta ter kamp. V zimskem času na Soriški planini obratuje srednje veliko družinsko smučišče, v poletnem času pa so na voljo različne aktivnosti; pohodništvo, kolesarjenje, panoramske vožnje z dvosedežnico in različni družabni in tradicionalni dogodki. Čudovita lokacija Soriške planina s prijetnimi gosti, je idealna lokacija za kreativno in trajnostno kulinarično ustvarjanje.

Naziv iskanega delovnega mesta:

VODJA KUHINJE

 Vodenje, koordinacija in nadzore dela,
 naročanje in prevzemanje živil in drugega blaga za pripravo hrane,
 razdeljevanje živil in jedi na posamezne obroke, garniranje in dekodiranje jedi,
 pripravo in izdelavo hladnih in toplih jedi ter sladic po dnevnih menijih in jedilnem listu,
 poznavanje oziroma uporabo receptov za posamezne jedi,
 poznavanje količinskih normativov za porabo živil in za posamezne obroke gotovih jedi ter poznavanje in upoštevanje prehrambnih vrednosti živil,
 skrb za higieno in čistočo v kuhinji ter skrb za ustrezno hrambo živil,
 priprava podatkov za dnevni obračun porabljenih živil ter o izdanih obrokih hrane in podatkov za sprotni pregled zalog,
 sodelovanje pri pripravi in sestavljanje jedilnih listov, dnevnih menijev ter kalkulacij za posamezna jedila ali obroke,
 redno spremljanje strokovnih novosti in pehrambenih smernic oziroma trendov sodobnih načinov prehranjevanja in uporabo le-teh,
 skrb za delovanje kuhinje skladno z visokimi standardi in normativi,
 priprava poročil in predlogov,
 smiselno razdelitev del in nalog med sodelavce ter uvajanje novih sodelavcev,
 delo z električnimi stroji,
 skrb za higieno,
 skrb za urejenost delovnega mesta,
 skrb za izvajanje varstva in zdravja pri delu,
*druga dela in naloge po nalogu nadrejenega.

PRIČAKUJEMO

Poznavanje računalniških programov, tehnologij itd:
 pasivno znanje vsaj enega tujega jezika
 poznavanje standardov HACCP
 odlično poznavanje tehnologije priprave hrane
 odlično poznavanje količinskih normativov
 vozniški izpit B kategorije
 MS office osnovno

Osebnostne značilnosti:
 natančnost, vztrajnost in doslednost pri delu
 ročne spretnosti
 psihofizične sposobnosti
 sposobnost kritične presoje
 sposobnost organizacije
 inovativnost
 komunikativnost

NUDIMO

– redno in stabilno zaposlitev z mesečno stimulacijo za nedoločen čas,
– nadpovprečno plačilo po dogovoru glede na izkušnje in znanje
– prijetno delovno okolje,
– neenakomerno razporejen delovni čas glede na sezonske obremenitve,
– namestitev (v primeru stalnega prebivališča izven Gorenjske).

PLAČILO:
– dodaten za popoldansko, praznično in nedeljsko delo
– sezonska stimulacija

Prijave na delovno mesto do 15.6.2024 na Polona.golija@gmail.com.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

15.06.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje