fbpx

Vodja razvoja poslovanja / industrijski premazi (m/ž) v Trzinu

Ste vešči interaktivne prodaje, vedno najprej raziščete potrebo kupca, preden ponudite rešitev. Tekoče govorite angleško in nimate težav z delom na terenu, imate vozniški izpit, hkrati pa ste vešči dobre interne komunikacije, da pritegnete kolege v ostalih oddelkih, ko skupaj pripravljate optimalno rešitev.

Vodja razvoja poslovanja / industrijski premazi (m/ž) v Trzinu
(Lokacija dela: Trzin in teren po Sloveniji)

Bi bili radi del nečesa vznemirljivega? Niste oseba, ki pasivno čaka na konec delovnika, temveč vas žene premikanje mej? Vas zanima prodaja in delo z najbolj prepoznavnimi blagovnimi znamkami? Ste vešči interaktivne prodaje, kjer se posvetite kupcu, da razumete njegov problem, preden ponudite rešitev? Če vam ni vseeno, čemu namenjate svoj čas, je ta oglas za vas.

Forum Colorum d.o.o., podjetje s 30 letno tradicijo in sestrsko podjetje FCI d.o.o. v svoje vrste vabita prodorne posameznike, ki jih zanima kariera v branži barvnih premazov.

PRIČAKUJEMO

Priložnost:

Zastopamo najbolj prepoznavne blagovne znamke v branži premazov. Ponujamo vam delo vodje razvoja poslovanja na področju industrijskih premazov, kjer boste samostojno razvijali prodajo na področju Slovenije.

Vaše kompetence:
Ste vešči interaktivne prodaje, vedno najprej raziščete potrebo kupca, preden ponudite rešitev. Tekoče govorite angleško in nimate težav z delom na terenu, imate vozniški izpit, hkrati pa ste vešči dobre interne komunikacije, da pritegnete kolege v ostalih oddelkih, ko skupaj pripravljate optimalno rešitev. Pričakujemo, da imate najmanj VI. stopnjo izobrazbe, zaželjena je naravoslovna smer in izkušnje iz kemije (premazi).

NUDIMO

Smo stabilno podjetje z dolgoletno tradicijo. Naši ljudje so naša prednost – skrbimo, da se dobro počutijo ter jih o vsebini dela in izdelkih izobražujemo tako doma, kot v tujini. Nudimo okolje, kjer so dobre ideje slišane in cenjene ter kjer se dobri rezultati stimulativno nagrajujejo.

Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom.
Prijave pošljite po elektronski pošti (nusa.avbelj@forum-colorum.com), ali po pošti
(Forum Colorum, Gmajna 10, 1236 Trzin) s pripisom za razpis.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

19.10.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje