fbpx

Želiš 10x svoje življenje – postani SOSZ svetovalec!

Te privlači delo z ljudmi? Se rad izpopolnjuješ in nadgrajuješ svoje znanje? Potem se pridruži naši mladi, ambiciozni ekipi svetovalcev in rasti z nami. Izkušnje ali ne, ni pomembno. Pri nas je pomembno, da imaš željo in disciplino za doseganje nadpovprečnih rezultatov.

Te privlači delo z ljudmi? Se rad izpopolnjuješ in nadgrajuješ svoje znanje? Potem se pridruži naši mladi, ambiciozni ekipi svetovalcev in rasti z nami. Podiramo rekorde in premikamo meje mogočega, predvsem pa svoje limite in limite naših strank.

Te privlači denar in si ne želiš več povprečnega prihodka ter si pripravljen stopiti v svet podjetništva in financ? Za nagrado oditi na prodajno konferenco v ZDA (Las Vegas) ali pa za vikend skočiti na kratek oddih na bližnje hrvaške otoke? Ja, tega in še veliko več so deležni najuspešnejši svetovalci pri SOSZu. Boš kmalu tudi ti eden izmed njih?

Ker se zavedamo, da je zdrav duh v zdravem telesu, ti omogočamo tudi brezplačen vstop v enega izmed največjih ljubljanskih fitnes centrov, v vročih poletnih dneh pa tudi brezplačen vstop na mestno plažo Laguna.

Izkušnje ali ne, ni pomembno. Pri nas je pomembno, da imaš željo in disciplino za doseganje nadpovprečnih rezultatov.

Naš vrhunski klicni center vam bo vnaprej dogovoril sestanke pri naših strankah, kjer boste opravili prodajno svetovanje na področju osebnih zavarovanj.

PRIČAKUJEMO

– odlične govorne sposobnosti,
– željo po izobraževanju,
– V stopnjo izobrazbe,
– vozniški izpit B kategorije,
– lasten prevoz,
– znanje angleškega jezika,
– urejenost in natančnost.

NUDIMO

– zaposlitev za nedoločen čas,
– nadpovprečen zaslužek,
– mentorstvo in coaching,
– redna izobraževanja in usposabljanja,
– vnaprej dogovorjene stranke,
– fleksibilen delovni čas,
– teambuildingi,
– brezplačen fitnes in vodene vadbe,
– brezplačno obisk mestne plaže med poletnim časom,
– potovanja za najboljše.

Sedež za izobraževanja in zaledna pisarna je v Ljubljani, kraj dela pa je celotna Slovenija.

Ustrezne kandidate vabimo k čimprejšnji prijavi na e-naslov:

kariera@sosz.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com)

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

19.06.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje