Različni profili (m/ž)

Slovenija

Od naših novih zaposlenih pričakujemo: dobro poznavanje proizvodnih procesov in zaželjeno poznavanje gasilskih vozil, pripravljenost za izmensko delo, veselje do timskega dela,…

PREDSTAVITEV PODJETJA ROSENBAUER
Koncern Rosenbauer je eno največjih proizvajalcev gasilskih vozil na svetu. Na sedežu podjetja v Gornji Radgoni proizvajamo gasilska vozila. Istočasno se ukvarjamo s prodajo in servisom gasilske opreme in vozil gasilskim enotam ter ostalim pripadnikom zaščite in reševanja.
Smo del internacionalnega koncerna podjetja Rosenbauer. Odgovorni smo za prodajo gasilskih vozil in opreme na bivših jugoslovanski trgih, večino proizvodnih produktov pa prodamo znotraj koncerna v Avstrijo, Nemčijo, Švico in Italijo.
GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA
Osnovna dejavnost podjetja Rosenbauer d.o.o. so proizvodnja gasilskih vozil, nadgradenj, podaljšanih kabin ter rezervoarjev za vodo. Od leta 2016 smo na slovenskem trgu tudi uradni zastopnik za prodajo gasilske opreme blagovnih znamk Rosenbauer, MSA Safety, Flir, Bristol in drugih. V sklopu dejavnosti izvajamo tudi servis za gasilska vozila.
CILJI IN VIZIJA PODJETJA
Smo številka 1 na področju požarne zaščite in zaščite pred katastrofami na svetu. Z našimi že uveljavljenimi prednostmi- usmerjenost k stranki, inovativnost in zaneslijivost- utrjujemo svojo vodilno tržno pozicijo v vseh dejavnostih.
Našim strankam smo zanesljiv partner. Njihove potrebe in zahteve poskušamo izpolniti z razvijanjem inovativnih produktov in storitev. Rezultat stalnega razvoja pa so optimalna kakovost, najnovejše tehnologije in kompetence na področju iskanja pravih rešitev, ki našim strankam nudijo prednosti.
Naše inovacije navdušujejo s svojo edinstveno uporabniško tehnologijo in stroritvami. Najsodobnejše proizvodne tehnologije in naprave ter inovativni know-how omogočajo stalni razvoj produktov in storitev znamke Rosenbauer.
Odlikuje nas naša kakovost in predstavlja temelj naše vodilne tržne pozicije. Naš sistem upravljanja, načelo vodenja in organizacijsko strukturo redno ocenjujemo in dosledno vlagamo v izobraževanja in usposabljanja vodilnih in drugih zaposlenih.
Naše odgovornosti in trajnostnega razvoja se v okviru družinskega koncerna aktivno zavedamo, s tem ciljem želimo zagotoviti dolgoročno uspešno prihodnost. Za nas je samoumnevno obzirno ravnanje z naravnimi viri, tudi uporaba novih tehnologij in spoštovanjem vseh zakonskih predpisov. Naš kodeks ravnanja določa temeljna načela, ki so obvezujoča za vse članice koncerna.
Naš cilj je zagotoviti uravnoteženo politiko med interesi naših lastnikov, naših zaposlenih in našega okolja.
GLAVNI STEBRI POLITIKE KAKOVOSTI, OKOLJA IN VARNOSTI:
– izpolnjujemo pričakovanja naših strank, glede kakovosti proizvodov in storitev,
-spoštujemo zakonske predpise, standarde in direktive na področju varovanja okolja, delovnega prava in zaščite zaposlenih,
-negujemo odprti dialog z javnimi organi in njihovimi predstavniki, s sosedi in ostalimi relevantnimi interesnimi skupinami,
-pazimo na pravilno uporabo virov (izbiro in uporabo materialov, energije),
-preprečujemo nevarnosti, ki ogrožajo človeka in okolje,
-pazimo na zdravje in varnost naših zaposlenih ( zdravstveni programi, zaščitni ukrepi),
-krepimo odgovornost naših zaposlenih glede vprašanj varstva okolja in zagotavljanja kakovosti ob zavezanosti stalnim izboljšavam.

NAŠI ZAPOSLENI
Podjetje Rosenbauer je kot družina, kjer vsi zaposleni soustvarjamo del naše in svoje zgodbe. Sledimo vrednotam profesiolnalnosti in strokovnosti, zavezani smo k uresničevanju ciljev in transparentnosti poslovanja. Usmerjeni smo v stalno spodbujanje vodstva in vodilnega kadra k vzpostavitvi pozitivnega vzdušja med zaposlenimi.
Naše sodelavke in sodelavci so motivirani in podjetje jim je hvaležno za njihov prispevek. Drug k drugemu pristopamo z občutkom odgovornosti, zaupanju in spoštovanju na vseh ravneh. Varnost pri delu in zdravje na delovnem mestu sta pri nas na prvem mestu.

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI:
-konstrukter,
-specialist za procese v proizvodnji,
-ličar,
-montažer,
-električar,
-CNC operater.
KAJ PONUJAMO NOVIM ZAPOSLENIM
Iščete službo, ki ni samo služba ,ampak je naloga in izziv? Si želite kariero z motivacijo, prijetnim delovnim okoljem v timskem delu? Želite vnovčiti vaše znanje in delovne izkušnje za doseganje ciljev? Potem vam Rosenbauer lahko nudi prostor in perspektivo za vašo službeno prihodnost, kot tudi:
-redno in stabilno delovno razmerje za nedoločen čas,
-obilo strokovnih izzivov,
-prijetno delovno vzdušje v mladi, razvojno in strokovno naravnani ekipi,
-stimulativno redno plačilo.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH ZAPOSLENIH
Od naših novih zaposlenih pričakujemo:
– dobro poznavanje proizvodnih procesov in zaželjeno poznavanje gasilskih vozil,
– pripravljenost za izmensko delo,
– veselje do timskega dela,
– najmanj osnovna raven znanja nemškega jezika.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

NUDIMO:

O DELODAJALCU:

x

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

23/05/2019

Kategorija dela

Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije;Proizvodnja;Strojništvo, metalurgija, rudarstvo

Oblika zaposlitve

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

II. - dokončana osnovna šola;III. - dokončana poklicna šola;IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 - višješolski strokovni programi;VI./2 - visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. - univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 - magisteriji znanosti

Poskusna doba mesecev

KONTAKT

Kontaktna oseba

Telefon

Close Menu