Različni profili m/ž

Slovenija

Iščemo predvsem tehnične profile sodelavcev, inženirje, tehnologe, sodelavce v proizvodnji, pa tudi odlične prodajne strokovnjake, sodelavce v marketingu.

OPIS PODJETJA
Podjetje Skaza deluje po načelih trajnostnega razvoja. Z jasno vizijo, ki jo imajo in se odraža v razvoju inovativnih izdelkov, povezujejo ljudi z naravo. Podjetje poganjajo vrednote, ki so vir odgovornega izpolnjevanja danih obljub, visokih ciljev za doseganje pričakovanj kupcev, poguma pri iskanju navdihujočih rešitev in trajnostne naravnanosti, ki jo podjetje dokazuje s spoštovanjem naravnih virov. V Skazi ustvarjajo izdelke, ki so del krožnega gospodarjenja, brez odpadkov. Oblikujejo sodobne, inovativne rešitve iz bio in razgradljivih materialov. Inovativnost usmerjajo v rešitve, prijazne do ljudi, do skupnosti in do narave. Svoje uspehe povezujejo z družbeno odgovornimi projekti. Z lastnimi izdelki spodbujajo prakse z nizkim ogljičnim odtisom in prispevajo k razvoju zelenih tehnologij. podjetju si prizadevajo, da je njihovo delo nevidno v naravi, a občuteno v vseh najlepših doživetjih z njo.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA
Razvoj in proizvodnja naprednih in okolju prijaznih plastičnih materialov in inovativnih rešitev za pohištveno industrijo, za industrijo elektronike in za dom. Delujemo kot razvojni dobavitelj in partner za ugledne mednarodne multinacionalne kupce, razvili pa smo tudi lastno blagovno, ki jo samostojno uveljavljamo na domačem in tujih trgih.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA
Podjetje Skaza odlikuje sodobna, prožna, sploščena organiziranost ki jo podpira pozitivna, svobodomiselna klima v podjetju. Organiziranost dela je produktne ali projektne narave.

VIZIJA IN CILJI
Vizija podjetja: Skaza spreminja kulturo in navade potrošnikov z inovativnimi produkti iz obnovljivih virov ter ohranja lepši planet.

Želimo biti uvrščeni med 10 najboljših, najbolj inovativnih podjetij s področja plastike na svetu. V naslednjih petih letih želimo, da je vsaj en naš izdelek prisoten v polovici držav tega sveta.

DELOVNA MESTA KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI
Iščemo predvsem tehnične profile sodelavcev, inženirje, tehnologe, sodelavce v proizvodnji, pa tudi odlične prodajne strokovnjake, sodelavce v marketingu.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?
Zavedamo se moči ekipe. Zato iščemo sodelavce, ki bodo v podjetje prinesli nove ideje, nove pristope, novo energijo, ki bodo pogumni, timski in povezovalni.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM
Sodelavcem ponujamo možnost osebne in poslovne rasti v okolju, ki deluje za globalne kupce. V podjetju imamo organizirano toplo malico, zaposleni imajo zagotovljeno parkirno mesto, sodobno delovno okolje, fitness, možnost usklajevanja delovnika tudi od doma, stimulativno nagrajevanje.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

NUDIMO:

O DELODAJALCU:

x

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

23/05/2019

Kategorija dela

Farmacija, kemija;Proizvodnja;Tehnične storitve

Oblika zaposlitve

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

II. - dokončana osnovna šola;III. - dokončana poklicna šola;IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 - višješolski strokovni programi;VI./2 - visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. - univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 - magisteriji znanosti

Poskusna doba mesecev

KONTAKT

Kontaktna oseba

Telefon

Close Menu