Skupinovodja montaže gradbenih odrov

Hoče

Zaželena sledeča znanja in izkušnje: izkušnje s področja montaže gradbenih ali drugih kovinskih konstrukcij, pripravljenost za terensko delo in delo na višini ter fizična sposobnost, vodstvene sposobnosti, občutek za delo z ljudmi, …

EXPO BIRO, d.o.o. je že več kot 28 let ena večjih družb za izposojo in montažo šotorov, montažnih hal, industrijskih objektov, tribun in gradbenih odrov v tem delu Evrope. Več kot 20 let delamo na dirkah Formule 1, Olimpijskih igrah in drugih mednarodnih dogodkih. Več o naši družbi lahko izveste na www.expobiro.si. Naše poslovanje vztrajno narašča tako v Sloveniji, kot na tujih trgih, zato iščemo nove sodelavce, s katerimi bomo še naprej gradili kakovost naših storitev in prepoznavnost podjetja.

Zaradi povečanega obsega dela k sodelovanju vabimo nove ambiciozne sodelavce/-ke :

SKUPINOVODJA MONTAŽE GRADBENIH ODROV

Opis del in nalog:

Delo je raznoliko, poteka v prijetnem delovnem okolju ter zagotavlja reden in dober zaslužek.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

Zaželena sledeča znanja in izkušnje: – izkušnje s področja montaže gradbenih ali drugih kovinskih konstrukcij, – pripravljenost za terensko delo in delo na višini ter fizična sposobnost, – vodstvene sposobnosti, občutek za delo z ljudmi, – dobro razvite komunikacijske in organizacijske sposobnosti, timska naravnanost, odločnost, samoiniciativnost, vztrajnost, prilagodljivost različnim delovnim situacijam, – vozniški izpit B kategorije.

NUDIMO:

Nudimo: Možnost dodatnega izobraževanja ter kariernega napredovanja na podlagi doseganja rezultatov in vedenja, ki spodbuja pozitivno organizacijsko strukturo ter stimulativnega plačila za opravljeno delo. Z delom lahko pričnete takoj in je za daljše obdobje. Prijave na zaposlitev: Če imate radi izzive, ste pripravljeni razširiti svoja obzorja tako na poslovnem/kariernem področju kot tudi na osebnostnem področju ter se želite zaposliti v našem podjetju, nam pošljite vlogo z življenjepisom ter dokazili o izobrazbi in znanjih. Vse prijave bomo obravnavali kot strogo zaupne. Prijave pošljite na naslov: EXPO BIRO d.o.o., Miklavška cesta 57, 2311 Hoče s pripisom »ZA RAZPIS »SKUPINOVODJA MONTAŽE GRADBENIH ODROV« ali na elektronski naslov kadri@expobiro.si »ZA RAZPIS »SKUPINOVODJA MONTAŽE GRADBENIH ODROV«.

O DELODAJALCU:

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

24/05/2019

Kategorija dela

Gradbeništvo, arhitektura, geodezija;Tehnične storitve

Oblika zaposlitve

redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

III. - dokončana poklicna šola;IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

Poskusna doba mesecev

KONTAKT

Kontaktna oseba

Telefon

Close Menu