Svetovalec na terenu

Cela slovenija

Iščemo svetovalca na terenu, ki se že nekaj spozna na prodajo in prehranska dopolnila.

Iščemo svetovalce na terenu. Svetuje se prehranska dopolnila po lekarnah in bio trgovinah z Bioresonančno napravo.
Naučimo vas dela z bioresonančno napravo, s katero nato merite ljudi in prodajate prehranska dopolnila.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

Natančnost, točnost, zanesljivost, komunikativnost, prodajne sposobnosti

NUDIMO:

Stabilno in motivacijsko plačilo, delo prek s.p.-ja, bonusi, potovanja,… Prijave ustreznih kandidatov sprejemamo na mail: dalibor@biostile.org (oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

O DELODAJALCU:

Podjetje Biovis d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2011. Ustanovitelj podjetja je družina Kosmina, ki se že 20 let ukvarja s prehranskimi dopolnili. Na trgu smo predstavniki predstavljamo blagovno znamko Biostile. V letošnjem letu smo začeli proizvajati tablete, kapsule, sokove in čaje. Proizvodi Biostile so plod znanja slovenskih strokovnjakov. Proizvodi so naravni, iz najboljših sestavin, sestavljeni na podlagi najboljših vezav in zato izredno hitro učinkoviti. V sodelovanju z dr. prim. Tomislavom Majićem smo, na podlagi njegovih dolgoletnih izkušenj, začeli s proizvodnjo prehranskih dopolnil, ki bodo našim strankam resnično in učinkovito pomagale pri vzdrževanju zdravja. S primarijem Majićem izdelujemo nova prehranska dopolnila. Ta ponujajo rešitev težavam, ki se pojavljajo pri naših strankah. Vsakih 12 mesecev izhaja tudi brezplačna revija Biostile. Podjetje je hitro rastoče podjetje saj ima 5 leto zapored vsaj 50% rast prometa. Večino prodaje se opravi v Sloveniji, V letu 2018 pa začenjamo širitev v tujino.

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

30/05/2019

Kategorija dela

Komerciala, prodaja

Oblika zaposlitve

prek s. p.-ja

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

III. - dokončana poklicna šola;IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

Poskusna doba mesecev

6

KONTAKT

Kontaktna oseba

Dalibor Kosmina

Telefon

031392955

Close Menu