Tehnični sodelavec – pospeševalec prodaje

teren Slovenije, Grosuplje

Pričakujemo in iščemo sodelavca, ki bo vsakodnevno na terenu skrbel za osebni stik, predstavitev izdelkov iz programa, skrbel za kakovostno komunikacijo in pospeševanje prodaje blaga instalaterjem strojnih instalacij na področju celotne Slovenije.

TEHNIČNI SVETOVALEC IN POSPEŠEVALEC PRODAJE m/ž

Za nov prodajni segment vodovodnega, instalacijskega in ogrevalnega programa družbe GIA,

Vabimo k sodelovanju ambicioznega in dinamičnega sodelavca za iskanje novih kupcev, demonstracijo proizvodnjega programa in pospeševanje prodaje.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

Od kandidatov pričakujemo ● Tehnična, srednja ali višja šola tehnične ali trgovske smeri ● Nekaj let delovnih izkušenj ● Zelo dobro poznavanje elementov, blaga za ogrevanje, vodovod in strojne instalacije ● Poznavanje instalaterskih podjetij, monterjev (ni pogoj) ● Pripravljenost na terensko delo 90%, pisarna 10% ● Računalniška pismenost MS Office, Internet, e-pošta ● Vozniški izpit B kategorije ● Osebna urejenost ● Komunikativnost ● Samoiniciativnost ● Organiziranost Pričakujemo in iščemo sodelavca, ki bo vsakodnevno na terenu skrbel za osebni stik, predstavitev izdelkov iz programa, skrbel za kakovostno komunikacijo in pospeševanje prodaje blaga instalaterjem strojnih instalacij na področju celotne Slovenije. Zadolženi boste za iskanje novih instalaterjev, predstavitev in tehnično svetovanje iz prodajnega programa, reševali morebitne zaplete, ter s periodičnimi obiski skrbeli za zadovoljstvo strank. Zaradi navedenega je pogoj dobro poznavanje tehničnega blaga, ki se vgrajuje v ogrevalne, vodovodne in sanitarne napeljave.

NUDIMO:

O DELODAJALCU:

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

02/06/2019

Kategorija dela

Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije;Komerciala, prodaja;Strojništvo, metalurgija, rudarstvo

Oblika zaposlitve

redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 - višješolski strokovni programi

Poskusna doba mesecev

KONTAKT

Kontaktna oseba

Telefon

Close Menu