Unity razvijalec

Ljubljana

Iščemo C# / Unity developerja za delo na cutting-edge VR platformi. Nudimo delo v talentirani in izkušeni ekipi, zelo fleksibilen delovnik, remote delo in številne druge ugodnosti.

Iščemo osebo, ki odlično govori C# in dobro pozna Unity engine. Novi sodelavec se bo pridružil obstoječi Unity ekipi za delo na VR video streaming izdelku in platformi, ki mesečno predvaja petabyte podatkov. Nekatere naloge in odgovornosti:

Modificiranje obstoječih Unity skript in pisanje skript po meri
Optimizacija različnih rešitev za VR izdelke
Delo z raznimi SDK-ji
Pisanje testov in dokumentacije
Refaktoriranje in razhroščevanje kode
Sodelovanje z ekipo na software dizajnu in arhitekturi
Pregledovanje kode sodelavcev

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

3+ let delovnih izkušenj kot developer Bogate izkušnje s C# in Unity Razumevanje orodji za verzioniranje Sposobnost pisanja čiste kode Naravnanost k timskemu delu in ažurnem reševanju težav Dobro znanje angleškega jezika Bonus točke: Poznavanje Jave in JavaScripta za občasno modifikacijo kakšnega Unity plugina

NUDIMO:

Zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom Plačilo v skladu z izkušnjami in znanjem Možnost dodatnega izobraževanja in izpopolnjevanja Možnost napredovanja Fleksibilni delovni čas Team building in druženja Obiskovanje relevantnih konferenc in dogodkov Sproščeno in udobno delovno okolje v Tehnološkem parku v Ljubljani

O DELODAJALCU:

Infomediji d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z razvojem tehnologij navidezne resničnosti (VR – virtual reality). Poganja nas želja, da uporabnikom omogočimo gladko izkušnjo poglobitve v vsebino, pri čemer uporabljamo najsodobnejše tehnološke rešitve. Obstoječi kolektiv sestavljamo sproščeni, prijazni in delovni ljudje, ki stremimo k samoizpopolnjevanju. V podjetju resnično damo poudarek na dobro počutje, fleksibilen urnik in udobno delovno okolje. Sedež podjetja je v Ljubljani v Tehnološkem parku.

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

24/05/2019

Kategorija dela

Računalništvo, programiranje

Oblika zaposlitve

redno, nedoločen d. č.;prek s. p.-ja

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

VI./1 - višješolski strokovni programi

Poskusna doba mesecev

6

KONTAKT

Kontaktna oseba

Ana Mihelic

Telefon

+38664290292

Close Menu