Voznik tovornega vozila (ADR)

Po vsej Sloveniji

Za našega naročnika, podjetje z več kot 40-letno tradicijo zaposlimo voznika tovornega vozila za prevoz nevarnih snovi (UNP) s cisterno. Področje distribucije je Slovenija.

Naloge voznika so naklad blaga, izvajanje prevoza, razkladanje blaga pri strankah v skladu s standardi in zahtevami ADR ter drugo veljavno zakonodajo na področju prevoza nevarnih snovi, skrb za vozilo ter opremo.

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

Pričakujemo vestnost in natančnost pri delu, zanesljivost ter predvsem voljo do opravljanja dela. Zaželene so izkušnje prevoza blaga s cisterno. Pogoj je aktivno, tekoče znanje slovenskega jezika. Pričakujemo: – IV. stopnjo izobrazbe prometne ali tehnične smeri oz. NPK voznik – vozniški izpit C in E kategorije – usposobljenost za prevoze nevarnega blaga z motornimi vozili (ADR)

NUDIMO:

Ponujamo vam dolgoročno zaposlitev za nedoločen čas s preizkusno dobo. Pri delodajalcu je fluktuacija zaposlenih minimalna.

O DELODAJALCU:

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

25/05/2019

Kategorija dela

Transport, nabava in logistika

Oblika zaposlitve

redno, nedoločen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

II. - dokončana osnovna šola;III. - dokončana poklicna šola;IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

Poskusna doba mesecev

6

KONTAKT

Kontaktna oseba

Edmond Široka

Telefon

01/2300-865

Close Menu