Zidar I. v oddelku vzdrževanje industrijskih peči (m/ž)

Ravne na Koroškem

Glavne naloge izbranega kandidata bodo: izvajanje posameznih faz gradbenih in šamoterskih del (vzidavanje in oblaganje industrijskih peči z izolacijami v metalurgiji); pravilna vgradnja ognjevarnih materialov; racionalna poraba ognjevarnih materialov; racionalna in pravilna vgradnja ostalih gradbenih materialov; ostala dela za katera je usposobljen.

Podjetje SIJ Metal Ravne je del metalurške dejavnosti Skupine SIJ – Slovenske industrije jekla. Odlikuje nas skoraj štiristoletna tradicija, visoka kakovost izdelanih jekel, vrhunsko znanje naših zaposlenih, ki se prenaša iz generacije v generacijo, lasten razvoj, ki sledi potrebam trga ter v prihodnost usmerjena vlaganja v tehnične pridobitve.

Skupina SIJ je največja slovenska vertikalno integrirana metalurška skupina, ki s svojimi proizvodi zaseda vodilne tržne položaje na evropskih in svetovnih nišnih jeklarskih trgih. Skupina je s svojimi izdelki prisotna na več kot 80 svetovnih trgih in je med petimi največjimi slovenskimi izvozniki ter med največjimi poslovnimi skupinami v Sloveniji.

Za uresničevanje naše strategije in doseganje ciljev družbe iščemo sodelavca/ko za delovno mesto
ZIDAR V ODDELKU VZDRŽEVANJE INDUSTRIJSKIH PEČI Število prostih delovnih mest: 2 (m/ž)

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:
• izvajanje posameznih faz gradbenih in šamoterskih del (vzidavanje in oblaganje
industrijskih peči z izolacijami v metalurgiji);
• pravilna vgradnja ognjevarnih materialov;
• racionalna poraba ognjevarnih materialov;
• racionalna in pravilna vgradnja ostalih gradbenih materialov;
• ostala dela za katera je usposobljen ( voznik viličarja, upravljalec dvižne ploščadi, delo z
verižno žago).

MojeDelo.com

PRIČAKUJEMO:

• končan poklicni program zidar ali; • 6 mesecev delovnih izkušenj; • sposobnost osvajanja novih znanj; • odgovornost, natančnost in zanesljivost.

NUDIMO:

Izbranemu kandidatu nudimo: • delo v urejenem in stabilnem podjetju ter urejene pogoje dela; • strokovno usposabljanje in izobraževanje; • možnost razvoja kariere in napredovanja. Z izbranim kandidatom/kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za 12 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, s poskusnim delom 2 meseca. Kraj opravljanja dela: Ravne na Koroškem. Zainteresirani svojo prijavo z življenjepisom in dokazilom o pridobljeni strokovni izobrazbi, drugih znanjih ter opravljenih izpitih pošljite na elektronski naslov zaposlitev@metalravne.com ali na naslov družbe SIJ Metal Ravne d.o.o., Kadri, Koroška cesta 14, 2390 Ravne na Koroškem do vključno 26.05.2019.

O DELODAJALCU:

LOKACIJA:

Prijava je mogoča do:

26/05/2019

Kategorija dela

Gradbeništvo, arhitektura, geodezija;Tehnične storitve;Strojništvo, metalurgija, rudarstvo

Oblika zaposlitve

redno, določen d. č.

Način dela

polni delovni čas

Izobrazba

III. - dokončana poklicna šola;IV. - dokončana srednja strokovna šola;V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

Poskusna doba mesecev

2

KONTAKT

Kontaktna oseba

Telefon

Close Menu