fbpx

Različni profili m/ž

Verjamemo v moč timskega dela, na osnovi katerega je naša vizija dosegljiva, saj z razvijanjem skupnih potencialov ustvarjamo le najboljše – tako za kupca kot za zaposlene. Svoje ambiciji in strast prelivamo v uspešne projekte in zavzeto gradimo trdno blagovno znamko Brinox.

Brinox je podjetje z več kot štiridesetletno tradicijo, ki izdeluje vrhunsko opremo in procesne sisteme »na ključ« za biofarmacevtsko in farmacevtsko industrijo. Združujemo vrhunske strokovnjake s širokim spektrom znanja, kar nam daje konkurenčno prednost in zagotovilo, da lahko lokalnim in globalnim partnerjem priskrbimo storitve in opremo najvišje kakovosti skupaj z učinkovitimi procesnimi rešitvami, ki omogočajo nadzor procesa. Smo izbrani dobavitelj procesne opreme in sistemov za sedem od TOP 10 najboljših globalnih farmacevtskih korporacij. Naš pristop je projektno naravnan in popolnoma prilagojen zahtevam naročnika, saj izdelamo vse od izdelave konceptualnega designa, izdelave opreme in kvalifikacij do dokumentacije.

Skupina podjetij Brinox šteje skoraj 500 sodelavcev, in sicer na petih lokacijah: v Sloveniji ima Brinox d.o.o. dve lokaciji, in sicer v Sori pri Medvodah in v poslovni coni Mirna Peč pri Novem mestu. V tujini pa v skupino podjetij spadajo Brinox Deutschland Gmbh (Offenburg, Nemčija), Brinox Innovations AG (Zug, Švica) in Brinox USA, Inc (Charlotte, Severna Karolina).

Glavne dejavnosti podjetja
Od ideje do sistema – vse na enem mestu

Brinox s kupcem prehodi celotno pot od kompleksnega procesnega izziva do optimalne rešitve, izdelane po meri kupca. Naša največja prednost je, da projekt v celoti poteka pod eno streho, kar pomeni, da se hitro odzovemo na spremembe, in zajema vse faze:

Projektno vodenje
Inženiring
Proizvodnja in montaža
Avtomatizacija
Kvalifikacije (FAT, SAT)
Montaža na lokaciji
Servis
Upravljanje kakovosti
Raziskave in razvoj
Organizacijska struktura in klima
Brinox ekipa združuje inženirje izzivov prihodnosti.

V Brinoxu postavljamo človeka in spoštovanje njegovih zmožnosti v središče zanimanja, zato pri zaposlovanju dajemo prednost posameznikom, ki so izvirni, strastni, predani in razvojno naravnani pri reševanju najzahtevnejših procesnih problemov. Zavedamo se, da so naši brezhibno izvedeni projekti in izdelki rezultat timskega dela in prepletanja vrednot, ki jih delimo vsi zaposleni.

Kultura, ki jo gradimo, temelji na kakovosti, inovativnosti, fleksibilnosti in zanesljivosti.

Naša vizija in cilji
Naša vizija temelji na razvijanju dolgoročnih in trdnih partnerstev in želimo ostati eden vodilnih ponudnikov unikatnih tehnoloških rešitev za biofarmacevtsko in farmacevtsko industrijo v Evropi.

S tem uresničujemo osebno in strokovno rast zaposlenih v stimulativnem in zahtevnem poslovnem svetu ter podpiramo razvoj lokalnega okolja.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Verjamemo v moč timskega dela, na osnovi katerega je naša vizija dosegljiva, saj z razvijanjem skupnih potencialov ustvarjamo le najboljše – tako za kupca kot za zaposlene. Svoje ambiciji in strast prelivamo v uspešne projekte in zavzeto gradimo trdno blagovno znamko Brinox.

https://www.brinox.si/zaposlitve

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem strokovno znanje in lastnosti, ki odsevajo našo vizijo:

Natančnost, strokovnost, zanesljivost,
Radovednost, kreativnost, navdušenje, samoiniciativnost,
Odzivnost, timsko delo, večopravilnost,
Poštenost, spoštovanje, zavzetost in pripadnost podjetju.
Z veseljem sežemo v roke tudi mladim, tako dijakom kot študentom, ki so na začetku svoje karierne poti in na to pot vstopajo z željo po pridobivanju znanja in izkušenj.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Dolgoročno zaposlitev v stabilnem in rastočem podjetju,
uvajanje v delo ob strokovni podpori mentorjev in sodelavcev,
možnost kariernega razvoja,
možnost strokovnega razvoja, izpopolnjevanja in dodatnega izobraževanja,
delo v mladem kolektivu ter v urejenem sodobnem delovnem okolju,
stimulativno nagrajevanje in konkurenčno plačilo, izplačilo poslovne uspešnosti,
družabne dogodke z bogatim programom (šport, zabava, pikniki, novoletni dogodki za zaposlene in njihove otroke, idr.),
vključitev v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje po 1 letu zaposlitve,
zagotovljeno parkirno mesto.
Naši sistemi v biofarmaciji

Pralniki Brinox

Lokaciji
Sora 21, 1215 Medvode
Industrijska cona Mirna Peč

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje