fbpx

Različni profili m/ž

Workforce je razdeljen na tri ključna področja: sodelovanje s podjetji, rekrutiranje slovenske in tuje delovne sile ter administracijo. Naša ekipa deluje v skladu z visokimi etičnimi in zakonskimi standardi ter je zavezana k zagotavljanju kakovostnih HR rešitev.

Workforce – član skupine Heads Adriatic
Workforce je ponosni član skupine Heads Adriatic, vodilne HR platforme v regiji Adriatic, ki podjetjem nudi celovite rešitve na področju upravljanja s človeškimi viri. Skupina pod svojim okriljem združuje blagovne znamke Heads Talent Solutions, Workforce, Mjob in Qonnexa, ki skupaj pokrivajo celoten spekter HR storitev – od rekrutiranja in zaposlovanja študentov do popolnega prevzema izvajanja procesov in svetovanja.

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je predana svetovanju in optimizaciji HR procesov, saj verjamemo, da so ljudje ključna konkurenčna prednost vsakega podjetja.

20 let izkušenj, en cilj: boljše kadrovanje
Z več kot dvajsetimi leti izkušenj v regiji Adria smo zanesljiv partner, ki pomaga podjetjem izboljšati kadrovske prakse. Naš cilj je preprost – pomagati podjetjem, da s pravimi kadri dosežejo vrhunske rezultate, medtem ko kandidatom pomagamo poiskati najboljše priložnosti za njihov karierni razvoj.

Široka prisotnost v regiji Adria
Skupina Heads Adriatic deluje v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji in Albaniji. S svojo prisotnostjo v celotni regiji povezujemo več kot 1.000 strank in sodelujemo z več kot 12.000 poslovnimi partnerji.

Naša zaveza: strokovnost, predanost, uspeh
S trdim delom in prizadevanjem naših svetovalcev smo se uveljavili kot vodilni strokovnjaki na področju upravljanja s človeškimi viri. Workforce skupaj z blagovnimi znamkami Heads Talent Solutions (specializirano za iskanje talentov in rekrutiranje), Mjob (osredotočen na študentsko delo) in Qonnexa (ki prevzame vse vidike izvajanja HR procesov za podjetja) ponuja celovite kadrovske rešitve, prilagojene potrebam vsakega podjetja in kandidata.

Storitve, prilagojene vašim potrebam
Naše storitve vključujejo iskanje in selekcijo kadrov za vse nivoje – od nižjih do najvišjih profilov. Hkrati pomagamo iskalcem zaposlitve načrtovati karierno pot, medtem ko podjetjem nudimo podporo pri rasti in razvoju njihovih ekip. Poleg tega v okviru Mjob ponujamo prilagojene rešitve za študentsko delo, ki povezujejo mlade talente z delodajalci.

Organizacijska struktura in kultura
Workforce je razdeljen na tri ključna področja: sodelovanje s podjetji, rekrutiranje slovenske in tuje delovne sile ter administracijo. Naša ekipa deluje v skladu z visokimi etičnimi in zakonskimi standardi ter je zavezana k zagotavljanju kakovostnih HR rešitev.

Vizija in cilji: gradimo zaupanje skozi skladnost
Zagotavljanje skladnosti poslovanja je temelj našega delovanja. Skupina Heads Adriatic s svojo široko paleto blagovnih znamk – Heads Talent Solutions, Workforce, Mjob in Qonnexa – skrbi za najvišje standarde transparentnosti, zaupnosti in skladnosti v vseh poslovnih procesih. Naši redni revizijski postopki zagotavljajo visoko raven odgovornosti in etike, kar daje našim partnerjem popolno zaupanje v naše storitve.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje