fbpx

Različni profili m/ž

Naša vizija je biti eno najbolj inovativnih platformnih podjetij pri reševanju izzivov na področju energije, vode in mesta ter spodbujati trajnostno življenje. Naše stranke podpiramo na njihovi poti digitalne preobrazbe k bolj trajnostni in učinkoviti prihodnosti.

Opis podjetja in glavne dejavnosti podjetja
Naše poslovne odločitve temeljijo na brezhibnem portfelju rešitev in strastnem odnosu do trajnostnega razvoja. Naše celovite rešitve in storitve na ključ izpolnjujejo vse zahteve trga, saj energetskim podjetjem nudijo orodja, s katerimi ta ustvarjajo prihodnost proizvodnje in upravljanja energije v digitaliziranem svetu. Od strokovnega znanja o internetu stvari (IoT) do digitalizacije prenosa podatkov. Iskraemeco skrbi za celovite energetske rešitve na vseh področjih. Zaposleni v Iskraemecu povezujejo svoje dragocene izkušnje, inovacije in odlično poznavanje potreb kupcev v celovite rešitve za upravljanje energije. Iskraemeco je kot globalna blagovna znamka s svojimi rešitvami prisoten v več kot 80 državah sveta. Podjetje že več kot sedem desetletij ponuja kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po vsem svetu omogočajo učinkovito rabo energije. Stabilen portfelj pametnih števcev in omrežij nam omogoča predvidevanje prihodnjih potreb na področju učinkovitega upravljanja energije. Digitalizirane rešitve, ki temeljijo na načelih interneta stvari (IoT), podatkovnih jezer in pametnih mest, elektrodistribucijam zagotavljajo potrebne podatke za upravljanje rabe energije, napovedi povpraševanja in optimizacijo stroškov, poleg tega pa pomagajo potrošnikom, da lahko ravnajo bolj trajnostno in tako znatno znižajo svoje račune za energijo.

Organizacijska struktura in klima
S sprejemanjem raznolikosti in spodbujanjem vključevanja navdihujemo ustvarjalnost, podžigamo strast in povečujemo uspešnost. Združujemo posameznike iz različnih kulturnih okolij, z različnimi delovnimi izkušnjami in različnimi pogledi. Učimo se drug od drugega, se spodbujamo, si zaupamo in se medsebojno spoštujemo. Smo ena ekipa, ki jo krepita strast in talent. Kar počnemo in kako to počnemo, nas opredeljuje. Odkrito komuniciramo in smo odgovorni za svoja dejanja. Smo zanesljivi in zaupanja vredni ter imamo visoke moralne in etične standarde. Delujemo s spoštovanjem, poslušamo z empatijo, skrbimo drug za drugega in se medsebojno podpiramo. Do svojih poslovnih partnerjev, kupcev in drug do drugega ravnamo z zaupanjem, poštenostjo in vljudnostjo.

Naša vizija in cilji
Naša vizija je biti eno najbolj inovativnih platformnih podjetij pri reševanju izzivov na področju energije, vode in mesta ter spodbujati trajnostno življenje. Naše stranke podpiramo na njihovi poti digitalne preobrazbe k bolj trajnostni in učinkoviti prihodnosti. Strankam in podjetjem po vsem svetu omogočamo, da premagujejo izzive tako, da jih spremenijo v nove priložnosti za učinkovito porabo energije in vode.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje