fbpx

Različni profili m/ž

Hidria je ena vodilnih globalnih korporacij na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Na področju mobilnosti prebijamo meje mogočega z inovacijami in revolucionarnimi rešitvami. Razvijamo visoko učinkovite industrijske sisteme, ki pomagajo varovati okolje.

Opis podjetja
Hidria je ena vodilnih globalnih korporacij na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Na področju mobilnosti prebijamo meje mogočega z inovacijami in revolucionarnimi rešitvami. Razvijamo visoko učinkovite industrijske sisteme, ki pomagajo varovati okolje. Z odgovornostjo, znanjem, kompetentnostjo, inovativnostjo in odličnostjo vseh naših zaposlenih ustvarjamo uspešno družbo in prispevamo k razvoju okolja, v katerem živimo in delamo.

Glavne dejavnosti podjetja
Naše rešitve v vsakem tretjem avtomobilu v Evropi Naše rešitve za avtomobilsko industrijo uporabljajo vsi vodilni proizvajalci vozil in originalne opreme zanje. Pri razvoju izdelkov sodobnih avtomobilskih tehnologij se osredotočamo na hibridne in električne pogone, krmilne mehanizme, vžigne sisteme dizelskih motorjev, grelnike goriva in zraka, senzoriko in avtomatizacijo. Zasnovane rešitve so usmerjene v zagotavljanje optimalne učinkovitosti ob najmanjših količinah škodljivih izpustov. Avtomatizacija za Industrijo 4.0 Smo razvojni dobavitelj najsodobnejših sistemov za industrijsko tehnologijo in elektrotehniko. Tesno sodelovanje s kupci ter lasten razvoj in proizvodnja avtomatiziranih proizvodnih linij so ključ za doseganje kakovosti, zniževanja stroškov in dvig konkurenčnosti naših kupcev.

Organizacijska struktura in klima
Naša družina šteje več kot 2000 zavzetih sodelavcev, ki v Hidriinih družbah v Sloveniji in po svetu s svojo inovativnostjo in izkušnjami soustvarjajo boljši svet. Skupaj gradimo korporativno kulturo, ki temelji na odgovornosti, spoštovanju, inovativnosti in odličnosti. Spoštujemo tradicijo in poslujemo z mislijo na prihodnje rodove. Cenimo znanje, kompetentnost in sodelovanje. Omogočamo strokovni in osebni razvoj sodelavcev ter spodbujamo izvirnost, iznajdljivost, inovativnost in kreativnost posameznikov in timov.

Naša vizija in cilji
Usmerjeni smo v prihodnost. Spoštujemo in spodbujamo izvirnost in ustvarjalnost. Kot predrazvojni dobavitelj najsodobnejših sistemov za avtomobilske in industrijske tehnologije nenehno iščemo nove priložnosti in inovativne rešitve za trajnostni razvoj. Ustvarjamo rešitve z visokim deležem vgrajenega znanja. Redno spremljamo in nagrajujemo izvirnost in ustvarjalnost zaposlenih.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje