fbpx

Različni profili m/ž

Kot del Novartisa gradimo osredotočeno farmacevtsko družbo, ki jo poganjajo napredne tehnologije v razvoj in raziskave, vrhunske prodajne dejavnosti, globalni dostop in podatkovna znanost.

Opis podjetja
Novartis je vodilni ponudnik inovativnih zdravil v Sloveniji. Gradimo in ohranjamo ugled dinamične, etične in zaupanja vredne farmacevtske družbe. Uresničujemo Novartisovo strategijo: gradimo vodilno, osredotočeno farmacevtsko družbo, ki jo poganjajo napredne tehnologije v razvoju in raziskavah ter proizvodnji, vrhunske prodajne dejavnosti, globalni dostop in podatkovna znanost.

Glavne dejavnosti podjetja
V Novartisu v Sloveniji razvijamo, proizvajamo in tržimo inovativna zdravila. Smo ena ključnih Novartisovih lokacij, z močnim znanjem in ekspertizami v razvoju, proizvodnji, trženju in različnih storitvah, ki jih naši timi v Sloveniji opravljajo tako za naše lokacije kot za Novartisove lokacije po vsem svetu.

Organizacijska struktura in klima
Naša organizacijska klima in kultura slonita na močnih vrednotah. Te nam pomagajo uresničevati naše poslanstvo in vizijo, izbirati sodelavce in sodelavke, razvijati talente ter nagrajevati dosežke. Ključna temelja naše kulture sta integriteta in vrednotenje raznolikosti. Vodijo in povezujejo nas:

Navdih: Vključujemo svoje sodelavce. Trudimo se za paciente. Živimo svoje poslanstvo.
Vedoželjnost: Učimo se. Smo odprti. Zavedamo se svojih zmožnosti.
Opolnomočenost: Ustvarjamo jasnost. Pomagamo si med seboj. Prevzemamo odgovornost za svoja dejanja.
Integriteta: Smo iskreni. Smo pogumni. Delamo, kar je prav.
Za svoje sodelavce in sodelavke zagotavljamo varno in vključujoče delovno okolje, v katerem se vsi počutijo sprejete. To je pogoj za uspešnost in zavzetost pri delu, ki uresničuje skupne cilje podjetja.

Naša vizija in cilji
Na vsakem koraku svojega dela uresničujemo skupno Novartisovo vizijo: vsak dan po vsem svetu izboljšujemo dostop do kakovostnih zdravil, da bi vsakomur omogočili zdravljenje, ki ga potrebuje. Zavzemamo se za to, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem. V središču našega delovanja so vedno pacienti. Naši cilji:

Kot del Novartisa gradimo osredotočeno farmacevtsko družbo, ki jo poganjajo napredne tehnologije v razvoj in raziskave, vrhunske prodajne dejavnosti, globalni dostop in podatkovna znanost.
Inovativnost zaznamuje vsa področja našega delovanja.
Naša vlaganja v razvoj so obsežna in neprekinjena.
Proizvodnja sledi strogim mednarodnim standardom kakovosti.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje