fbpx

Različni profili m/ž

Podjetje Starkom d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005 in je v 100 % lasti družbe Mercedes-Benz AG. Smo certificirano visokotehnološko varilsko podjetje, specializirano za izdelavo komponent podvozja in karoserij za vozila znamke Mercedes-Benz.

Podjetje Starkom d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005 in je v 100 % lasti družbe Mercedes-Benz AG. Smo certificirano visokotehnološko varilsko podjetje, specializirano za izdelavo komponent podvozja in karoserij za vozila znamke Mercedes-Benz.

Osrednji delovni procesi obsegajo predvsem avtomatizirano varjenje z najsodobnejšimi stroji in tehnologijo, deloma pa tudi ročno varjenje. Naše kompetence so zlasti načrtovanje, implementacija in analiza/optimizacija kompleksnejših avtomatiziranih procesov. Odlikujejo nas večletne izkušnje na področju avtomobilske industrije, strokovno znanje zaposlenih in kakovost izdelkov.

POSLANSTVO PODJETJA
Poslanstvo podjetja je nenehno izboljševanje usposobljenosti za varjenje z avtomatiziranimi inovativnimi procesi, prizadevanje za visokokakovostne izdelke in osredotočanje na našo družbeno odgovornost.

VIZIJA PODJETJA
Vizija podjetja je postati ključni dobavitelj v avtomobilski industriji za komponente podvozja in karoserij s poudarkom na e-mobilnosti.

Zaposlovanje
Kot eden najprivlačnejših delodajalcev v kovinski in avtomobilski industriji v regiji svojim zaposlenim nudimo številne ugodnosti:
Urejeno delovno okolje s sodobno tehnološko opremo
Redna plačila
Varnost in dolgoročnost zaposlitve
Strokovni in osebni razvoj z izobraževanji doma in v tujini
Možnost napredovanja in nagrajevanje glede na delovno uspešnost
Nagrajevanje zaposlenih za podajanje predlogov izboljšav, povezanih z delovnim procesom
Dodatna izplačila v obliki jubilejne nagrade in nagrade glede na uspešnost podjetja
Možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje in dodatno pokojninsko zavarovanje
Povračilo stroškov za prehrano in prevoz v višini neobdavčenega zneska po veljavni uredbi
Brezplačna parkirna mesta
Brezplačno sadje v sklopu »Zdrave srede« ter različni brezplačni napitki glede na letni čas
Redni dogodki za zaposlene
Brezplačni pregledi vida in plačilo očal z dioptrijo

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti:
– Vzdrževalec
– Kontrolor
– Inženir vzdrževanja
– Delovodja v oddelku laboratorija in merilnice

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje