fbpx

Različni profili m/ž

Nomago je mednarodno podjetje, ki skupaj s svojimi podjetji v Italiji ter na Hrvaškem šteje več kot 1200 zaposlenih. Je celovit ponudnik prevozov in popotniških storitev.

Opis podjetja:
Nomago je mednarodno podjetje, ki skupaj s svojimi podjetji v Italiji ter na Hrvaškem šteje več kot 1200 zaposlenih. Je celovit ponudnik prevozov in popotniških storitev. Z Nomagom se potovanja začnejo in končajo na pragu – domačem, službenem, šolskem, ali na letališču, koncertu, zabavišču, letovišču. Posamezniku ali skupini Nomago ponuja prevozne in popotniške (mobilnostne) storitve, ki so vedno pri roki ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe. Nomago je sodobno, zaposlenim in uporabnikom prijazno podjetje, ki v ospredje postavlja digitalizirano in trajnostno poslovanje, usmerjeno v potrebe in želje uporabnika.

Glavne dejavnosti podjetja:
Storitve mobilnosti in potovanj

Organizacijska struktura in klima:
Nomago je že pred leti sprejel strategijo regijske širitve in ima trenutno hčerinska podjetja v Italiji in na Hrvaškem, kjer iz leta v leto povečuje obseg poslovanja ter širi nabor storitev. Skupina Nomago ima že prek 1200 zaposlenih in je eden izmed največjih delodajalcev v regiji.

Vsa tri podjetja, ki poleg matičnega podjetja Nomago v Sloveniji tvorijo Skupino Nomago, skupaj s slovenskim Nomagom pokrivajo vse vrste mobilnosti, od javnega potniškega prometa, turističnih aranžmajev do občasnih prevozov in mikromobilnosti.

Z razvojem novih storitev mobilnosti, transformacijo avtobusnih postaj v multimodalna središča, vpeljavo umetne inteligence v delovne procese in integracijo različnih oblik mobilnosti v eno rešitev Nomago pospešeno vzpostavlja prvi polno delujoč sistem Maas (Mobility as a Service) v regiji, ki bo potnikom omogočil “one-stop shop” za vse oblike mobilnosti. S tem skupina na eni strani stremi k izboljšanju uporabniške izkušnje popotnikov, na drugi strani pa k zmanjšanju pritiskov na infrastrukturo in znižanju ogljičnega odtisa.

Naša vizija in cilji:
VIZIJA:
Postati prva izbira trajnostne mobilnosti.

Kot strokovnjaki na področju potovanj se zavezujemo k širitvi mreže javnega prevoza in popotovanj na globalni ravni. Nadaljevati želimo z vlaganjem v razvoj novih konceptov mobilnosti in še večjo družbeno odgovornostjo na vseh področjih. Želimo si ohraniti in dosegati nove trajnostne standarde in kakovostne storitve za naše potnike.

Zavezani smo k zagotavljanju visokega standarda storitev, kar nas postavlja v ospredje storitev prevoznega sektorja. Z več kot 1200 predanimi zaposlenimi in mrežo več kot 500 partnerjev po svetu smo sinonim za zanesljivo, kakovostno in trajnostno popotniško storitev – tisto vsakodnevno, hitro in neopazno, kot tudi tisto v neznano in vznemirljivo.

VREDNOTE:

Trajnost: Naše ključne vrednote so vključene v vse pore našega delovanja. Prisegamo na trajnostno delovanje tako na področjih mobilnosti kot tudi poslovanja, saj imajo dolgoročni cilji in partnerstva v vsakem trenutku prednost pred kratkoročnimi koristmi.
Odgovornost: Zavedamo se odgovornosti do zaposlenih in potnikov z zagotavljanjem varnosti, stabilnosti, zanesljivosti ter učinkovitosti na vseh področjih poslovanja.
Povezanost: Zagotavljamo povezanost z odgovorno in transparentno komunikacijo ter razumevanjem naše raznolikosti. Ekipno delo, zaupanje in spoštovanje so na prvem mestu. To dokazujejo aktivnosti na področju družbene odgovornosti, upravljanja s kadri in podpore strankam.
Predanost: Ogromen poudarek namenjamo predanosti celotne družbe, ki nam omogoča, da s skupnimi močmi, inovativnostjo in kreativnostjo uresničimo še tako ambiciozne načrte. Uspeh posameznika je pri nas uspeh vseh.

CILJI:

Strateški razvojni cilji na področju digitalizacije, optimizacije, celovitosti ponudbe
in trajnostne naravnanosti
Strateški cilji produktov (redni prevozi, charter, travel, mikromobilnost)
Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti:
Prosta delovna mesta – Napredno iskanje – MojeDelo.com

Sodelavec v marketingu – grafični oblikovalec – M/Ž
Samostojni operativni sodelavec za storitve mobilnosti – M/Ž
Vodja delavnice – M/Ž
Referent voznega parka Celje M/Ž
Voznik M/Ž
Strokovni sodelavec za promet in operativo M/Ž
Operativni sodelavec za storitve mobilnosti – terenski serviser – M/Ž

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev:
Nomago smo ljudje. Smo prva izbira za tiste, ki cenijo kakovost, zanesljivost in trajnost. Od sodelavcev pričakujemo pozitivno naravnanost, zanesljivost in samoiniciativnost, predvsem pa, da delujejo v skladu z Nomagovimi vrednotami, trajnostno, odgovorno, povezano in predano podjetju.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim:
Ponosni smo, da smo družbeno odgovoren delodajalec, kar nakazuje na to, da je naša strategija pravilna, prihodnost pa svetla. Nenehno vlagamo v nova znanja, ozaveščenost o družbenih in okoljskih izzivih ter vedno prisluhnemo željam in potrebam zaposlenih. S pozitivno naravnanostjo k reševanju izzivov in nenehno željo po rasti skupaj gradimo vodilno podjetje za izvajanje prevoznih storitev v Sloveniji.

Sodelavcem nudimo:
stabilno delovno okolje
delo v dinamičnem in ustvarjalnem okolju
priložnosti za osebni in strokovni razvoj
stimulativno plačilo in možnosti napredovanja
mentorstvo, coaching, izobraževanja
sveže sadje in jutranjo kavo
različne športne aktivnosti, ki poskrbijo za ravnovesje med delom in prostim časom
dodatno pokojninsko zavarovanje
program promocije zdravja

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje