fbpx

Različni profili m/ž

Vsa prosta delovna mesta si lahko ogledate na povezavi: https://krka.csod.com/ux/ats/careersite/13/home?c=krka&lang=sl-SI

Opis podjetja:
Skupina Krka je mednarodno generično farmacevtsko podjetje, ki ga poleg matične družbe Krka, d. d., Novo mesto, sestavljajo odvisne družbe in predstavništva v več kot 40 državah s skoraj 13.000 zaposlenimi na različnih koncih sveta. Krka se uvršča v vrh generičnih farmacevtskih podjetij v svetu. Z našimi zdravili se vsak dan zdravi več kot 100 milijonov ljudi v 70 državah. S kakovostnimi, učinkovitimi in varnimi farmacevtskimi izdelki pokrivamo večino terapevtskih področij bolezni sodobnega časa. Krkina konkurenčna prednost je vertikalno integriran poslovni model, ki omogoča načrtovanje in obvladovanje celotnega procesa: od zahtev kupcev, razvoja in raziskav, proizvodnje surovin, nabave, proizvodnje, skladiščenja, kontrole, zagotavljanja kakovosti, distribucije do trženja in spremljanja zadovoljstva kupcev. Zdravila razvijamo od učinkovine do končnega izdelka, obenem pa zanje pridobivamo registracije na različnih trgih. Odgovornost do družbenega okolja je trdno vpeta v strategijo našega poslovanja in je naša temeljna zaveza za sodelovanje z okoljem, v katerem delujemo. Svoje temeljno poslanstvo živeti zdravo življenje kot družbeno odgovorno podjetje izražamo na več področjih, in sicer kot odgovornost do zaposlenih, vlagateljev, inštitucij, kupcev in končnih uporabnikov (bolnikov), odgovornost do družbenega okolja (sponzorstva in donacije) ter kot odgovornost do naravnega okolja (skrb za okolje).

Glavne dejavnosti podjetja:
Osnovna dejavnost skupine Krka je razvoj, proizvodnja, trženje in prodaja zdravil na recept, izdelkov brez recepta in veterinarskih izdelkov. Usmerili smo se predvsem v razvoj lastnih visokokakovostnih generičnih zdravil z dodano vrednostjo, ki jih tržimo pod lastnimi blagovnimi znamkami. Našo ponudbo pa dopolnjujejo zdraviliško-turistične storitve Term Krka.

Organizacijska struktura in klima:
Kot mednarodno podjetje izkoriščamo prednosti mednarodnega okolja in si prizadevamo za odličnost na vseh področjih. Posebej cenimo visoko kakovost in znanje, ki sta potrebna za doseganje vrhunskih rezultatov. Središče naše organizacijske kulture so naše skupne vrednote.

Vrednote:
– hitrost in fleksibilnost
– partnerstvo in zaupanje
– kreativnost in učinkovitost

Skupaj gradimo kulturo medsebojnega zaupanja, spoštovanja, sodelovanja in timskega dela, nenehnega učenja ter odgovornega in učinkovitega dela.

Naša vizija in cilji:
Poslanstvo: Živeti zdravo življenje.
Vizija: Utrjujemo položaj enega vodilnih generičnih farmacevtskih podjetij v svetu.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti:
Vsa prosta delovna mesta si lahko ogledate na povezavi: https://krka.csod.com/ux/ats/careersite/13/home?c=krka&lang=sl-SI

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim:
Cenimo znanje in spodbujamo ustvarjalnost. Sodelavcem omogočamo optimalne pogoje za delo in razvoj. Zavedamo se, da vsi zaposleni s svojim znanjem, odgovornim odnosom do dela, visoko motiviranostjo, mednarodnim delovanjem in timskim delom predstavljajo eno najpomembnejših konkurenčnih prednosti Krke. Znanje je v Krki vrednota, tako dodatno razvijamo tudi lastne izobraževalne programe. Skrbno načrtujemo zaposlovanje novih sodelavcev, njihovo uvajanje v delo ter osebni in strokovni razvoj. Mladim omogočamo štipendiranje, opravljanje obveznega praktičnega usposabljanja, poletnega in tudi študentskega dela.

Našim zaposlenim nudimo
stabilno in varno zaposlitev,
uravnoteženo poklicno in zasebno življenje (rekreacija, Terme Krka, počitniške zmogljivosti, Krkine restavracije, Kulturno društvo, pevski zbor itd.)
stimulativno delovno okolje (dobro plačilo, nagrade, bonusi, ugodnosti),
sodobno, tehnološko dovršeno delovno okolje,
karierni razvoj doma ali v tujini,
uvajanje, usposabljanje in mentorstvo,
možnosti za strokovno in osebno rast,
dinamično timsko delo,
možnosti za napredovanje.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje