fbpx

Različni profili m/ž

Podjetje Toyota Adria d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1998, je generalni uvoznik in distributer za vozila Toyota in Lexus ter dodatne avto opreme s široko razvejano distribucijsko mrežo v Adria regiji (Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH, Kosovo in Črna Gora).

Opis podjetja
Podjetje Toyota Adria d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1998, je generalni uvoznik in distributer za vozila Toyota in Lexus ter dodatne avto opreme s široko razvejano distribucijsko mrežo v Adria regiji (Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH, Kosovo in Črna Gora). V Sloveniji ima podjetje cca. 60 zaposlenih, v regiji pa skupno cca. 120 zaposlenih. V Sloveniji imamo tudi hčerinsko podjetje Toyota center Ljubljana d.o.o., ki je pooblaščeni prodajalec za naša vozila, in sestrsko podjetje Toyota Tsusho Leasing Slovenija d.o.o., ki se ukvarja s financiranjem vozil.

Zgodba o uspehu Toyote Adria temelji na inovacijah. Smo del globalnega podjetja, pionirja številnih izdelkov in storitev, ki našo znamko uvrščajo na sam svetovni vrh med avtomobilističnimi znamkami. Poleg tega pa smo tisti, ki nas odlikujeta srčna predanost in strast ljudi, s katerimi lahko premikamo meje tehnoloških in družbenih norm. Vsak dan stremimo k vedno boljši družbi ter se iz proizvajalca avtomobilov spreminjamo v podjetje, ki narekuje trende mobilnosti v najširšem smislu. Svoje znanje in izkušnje uporabljamo in predajamo na načine, ki koristijo ljudem, skupnosti in našemu planetu, da bi zgradili boljši danes in še boljši jutri. Naša vizija »mobilnosti za vse« nam omogoča, da gremo onkraj meja.

Glavne dejavnosti podjetja
Osnovna dejavnost Toyote Adria d.o.o. je uvoz in distribucija vozil ter dodatne avto opreme.

Organizacijska struktura in klima
Naše stranke so za nas najpomembnejše. Z njihovo pomočjo tudi mi lažje razumemo, kaj pomeni pojem kakovosti Toyota. Neodvisna mnenja naših strank in njihove izkušnje z našimi vozili so za nas izjemnega pomena, saj nam pomagajo pri snovanju vedno boljših avtomobilov in mobilnostnih storitev. Toyota Way je koncept delovanja, ki ga kot družba poosebljamo in opredeljuje temeljne vrednote in poslovne metode, ki jih naši zaposleni uporabljajo na vseh področjih vsakodnevnega dela, na vseh ravneh podjetja, po vsem svetu. Je temelj naše korporativne kulture. Koncept temelji dveh stebrih: nenehnih izboljšavah, ki zajemajo principe izziva, Kaizen (nenehen napredek) in Genchi Genbutsu (pojdi k viru) ter spoštovanju ljudi.

Naša vizija in cilji
Svet smo videli nekoliko drugače. Tam, kjer ostali vidijo ovire, smo si mi znali predstavljati boljši svet. Zato nam je uspelo najti pot onkraj ničelne stopnje emisij. A to je šele začetek. Želimo iti še dlje. Ustvarjamo mesta, ki jih poganja čista vodikova energija. Snujemo mobilnostne storitve za vse. Prizadevamo si za trajnostni svet in za družbo, v katero bomo vključeni vsi. Za svet onkraj meja. Naš trajnostni pristop je osredotočen na vedno boljšo mobilnost za vse. Kupcem želimo odpreti nove priložnosti, spremeniti življenje na bolje in prinesti nova odkritja. Če se lahko ljudje svobodno gibljejo in premikajo, je vse mogoče. Mobilnost mora biti dostopna vsem, tudi starejšim in ljudem s telesnimi omejitvami. Kakovost je osrčje vsega, kar počnemo, nenazadnje je tudi odraz načela nenehnega napredka Kaizen, saj si na vsakem koraku svojega delovanja prizadevamo, da bi svoje naloge opravili še bolje ter na ta način strankam ponudili čim bolj kakovostne izdelke.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje