fbpx

Voznik tovornega vozila po Sloveniji

Naše podjetje Avtovleka Čepon zaposli voznika tovornega vozila za prevoz novih vozil po Sloveniji. Zaposlimo takoj v urejen in prijazen kolektiv.
Zainteresirani kandidati za prijavo na razgovor pišite na elektronski naslov info@avtovleka-cepon.si ali pokličite na 041 221 160 (Miha).

Opis delovnega mesta: Naše podjetje Avtovleka Čepon zaposli voznika tovornega vozila za prevoz novih vozil po Sloveniji. Zaposlimo takoj.

O podjetju: Naše podjetje Avtovleka Čepon se ukvarja s prevozi novih in rabljenih vozil po Sloveniji in Evropi (predvsem Nemčija). Nudimo tudi prevoze počitniških vozil in gradbene mehanizacije, najem nadomestnih vozil ter hrambo vozil. Naše delo temelji na bogatih izkušnjah, tradiciji in zavezi kakovosti.

PRIČAKUJEMO

-opravljen izpit B, C in E kategorije
-opravljena NPK koda 95
-1 leto delovnih izkušenj v transportu
-vestnost, odgovornost, natančnost, urejenost in zanesljivost pri delu

NUDIMO

-zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo
-redno delo in redno plačilo
-delo v urejenem in prijaznem kolektivu
-urejena sodobna tovorna vozila

Zainteresirani kandidati za prijavo na razgovor pokličite na tel. št. 041/221-160 (Miha)

ali po e-pošti na naslov:

info@avtovleka-cepon.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

25.04.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje