fbpx

Različni profili m/ž

Zavedamo se, da so naši zaposleni naše največje bogastvo, zato v njih stalno vlagamo in se trudimo, da so zadovoljni in motivirani ter predani zagotavljanju visoko kakovostnih storitev na področju igralništva in zabave.

Opis podjetja
Skupina Admiral Slovenija združuje vrhunske storitve na področju igralništva, hotelirstva, gostinstva in zabave. Smo del mednarodne korporacije, ki se že vrsto let nahaja v samem vrhu svetovne igralniške industrije. Široka paleta aktivnosti korporacije zajema tako upravljanje igralniških lokacij, kakor tudi lasten razvoj in proizvodnjo igralniških tehnologij, kjer se ponaša s preko 2600 registriranih blagovnih znamk, patentov in vzorcev. Izjemno pozornost namenja družbeni odgovornosti tako na področju podpore kulturi in športu, kakor tudi humanitarnim projektom po celem svetu.

Glavne dejavnosti podjetja
Igralništvo, turizem, gostinstvo, hotelirstvo
Organizacijska struktura in klima
V Skupini Admiral imamo 10 igralnih salonov, 3 hotele in 4 restavracije, ki jim pri njihovem operativnem delovanju pomaga centralna podporna služba v Trzinu.

Zavedamo se, da so naši zaposleni naše največje bogastvo, zato v njih stalno vlagamo in se trudimo, da so zadovoljni in motivirani ter predani zagotavljanju visoko kakovostnih storitev na področju igralništva in zabave.

Naša vizija in cilji
Naše vodilo je gostom ponuditi vrhunske storitve v prijetnem ambientu, v povezavi z najnovejšo igralniško tehnologijo, kar dosegamo s stalnim vlaganjem v izgled in opremljenost naših lokacij, v nove produkte ter v znanje in veščine naših zaposlenih. Poleg strokovnih izpopolnjevanj posebno pozornost namenjamo tudi pozitivnim odnosom znotraj podjetja, ki jih krepimo skozi številne družabne dogodke in športne aktivnosti na lokalnem in mednarodnem nivoju znotraj naše skupine. Prepričani smo namreč, da lahko samo z visoko motiviranimi in zadovoljnimi zaposlenimi dosegamo najvišje standarde in gostom ponujamo celovito in sodobno paleto storitev na področju igralništva, zabave, gostinstva in turizma.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Računovodja, Trzin
Blagajnik, Grosuplje
Kuhar II, Škofije
Kuhar I, Škofije
Natakar v restavraciji, Škofije

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Pričakujemo kandidate z ustreznim strokovnim znanjem in veseljem do dela z ljudmi. Želimo si kandidatov, ki razmišljajo izven okvirjev in radi delajo v timu.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Sodelavcem ponujamo posebno delovno izkušnjo, ki presega lokalne meje. Razpršenost naših lokacij po celi državi predstavlja prednost za radovedne in izkušenj željne zaposlene, ki si želijo dela na različnih lokacijah (od Štajerske do Primorske).

Vsak zaposleni ima možnost napredovanja po interni karierni poti, na kateri ga spremlja njegov mentor.

Nudimo delo v multikulturnem okolju, ki nudi veliko možnosti za osebnostno rast. Delo v ekipah s strokovnjaki iz različnih področij, v katerih pridobivamo nova znanja in izkušnje.

Pri nas boste dobili dragocene delovne izkušnje, ki jih ne boste dobili nikjer drugje.

Napredujte z nami!

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

24.10.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje