fbpx

Arhitekt m/ž

Za našega naročnika, uspešno podjetje, ki se ukvarja z razvojem naprednih rešitev za podporo poslovanju, iščemo izkušenega kandidata za delovno mesto ”Arhitekt m/ž”.

V kolikor ustrezate razpisanim pogojem, vas vabimo, da se prijavite preko naše spletne strani s klikom na ”PRIJAVI SE NA DELOVNO MESTO” ali nam prijavo z življenjepisom pošljete na e-poštni naslov: anamarija.iglicar@manpower.si.

Za našega naročnika, uspešno podjetje, ki se ukvarja z razvojem naprednih rešitev za podporo poslovanju, iščemo izkušenega kandidata za delovno mesto ”Arhitekt m/ž”.

Lokacija: REMOTE

– Definiranje, dokumentiranje, uveljavljanje in razlaga sistemsko, bazno ter programsko arhitekturo,
– Upoštevanje notranje smernice na področju uporabniške izkušnje in vmesnikov, notranje smernice na področju integracijskih vmesnikov in druge definirane smernice,
– Sodelovanje pri programiranju testov enot in integracijskih testov – v kodi ali na nivoju baze
– Izvajanje raziskovalnih in razvojnih dejavnost

PRIČAKUJEMO

– Zaželenih vsaj 5 let delovnih izkušenj z razvojem programske opreme; če te vključujejo področje poslovnih rešitev, še toliko bolje.
– Dobro poznavanje C# in ASP.NET (Core) MVC orodja, T-SQL, Javascript/TypeScript, HTML, CSS, upravljanja verzij kode s TFVC ali GIT.

NUDIMO

– Zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo;
– Stimulativno plačilo, urejeno z modernim plačnim sistemom;
– Nagrado za učinkovito delo, uspešnost poslovanja podjetja in posebne dosežke;
– Strokovni in osebni razvoj s ciljem razvoja kariere in osebnih potencialov;
– Prijazne in spoštljive medosebne odnose;
– Okolje, ki podpira zaupanje, zanesljivost, učinkovitost, družinsko življenje, partnerstvo in ustvarjalnost.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

08.08.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje