fbpx

Elektrotehnik/ elektroenergetik (m/ž)

Za našega naročnika, družinsko podjetje, ki se ukvarja z elektroenergetiko, iščemo elektrotehnika (m/ž). Podjetje se predstavlja kot odzivno in zanesljivo, svoje delo opravljajo strokovno in kvalitetno, znanje pa stalno nadgrajujejo in razvijajo.
Iščejo kandidate, ki so zainteresirani za delo s področja elektroenergetike, ter si želijo delati v zdravem okolju in prijaznem kolektivu.

Delo se opravlja večinoma na terenu po celi Sloveniji, pisarna, delavnica in skladišče pa se nahaja v Trzinu. Podjetje se ukvarja z elektroenergetiko; s kabli, transformatorskimi postajami, napravami za kompenzacijo jalove energije, z montažo in vzdrževanjem ter meritvami. Delo v panogi prehaja od izziva do izziva, podjetje se nenehno prilagaja novim tehnologijam, kar že tako raznolikemu delu doda še dodatne zahteve po razvijanju znanja in zanimivosti.

PRIČAKUJEMO

– poštenost,
– delavnost,
– zanimanje za delo,
– pripravljenost na fleksibilen delovnik oziroma delovnik izven običajnega,
– zaželena je izobrazba elektro smeri,
-izkušnje so dobrodošle, niso pa pogoj,
– zaposlitev direktno pri podjetju.

NUDIMO

– nudimo delo za nedoločen čas, s polnim delovnim časom, direktno pri podjetju,
– delo v zdravem okolju in v prijaznem teamu,
– stimulativno plačilo in dodatke,
– možnost uporabe službenega vozila,
– znanja, ki jih ima podjetje, so zelo specifična in so jih pripravljeni deliti.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

15.05.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje