fbpx

Komercialist za tuje trge (m/ž)

Če vas veseli dinamično delo, potovanja, poslovni izzivi in vas zadovoljijo samo rezultati dobro opravljenega dela, potem ste pravi za popestritev našega prodajnega tima.

Če vas veseli dinamično delo, potovanja, poslovni izzivi in vas zadovoljijo samo rezultati dobro opravljenega dela, potem ste pravi za popestritev našega prodajnega tima. Znanje vsaj dveh svetovnih jezikov, delavnost, pripadnost podjetju, iznajdljivost, dinamično razmišljanje in nekonfliktnost pa je naša želja.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

V kolikor mislite, da ste pravi za takšno delo, potem vas delo čaka v dinamičnem in inovativnem delovnem okolju ELPE. Kontaktirajte nas na e-naslov kadri@elpa.si.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

22.07.2022

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje