fbpx

Monter stavbnega pohištva in talnih oblog

Iščemo novega sodelavca za vgradnjo stavbnega pohištva (notranja vrata, talne obloge, vhodna vrata v stanovanje) iz programa podjetja Štajerles trade ter delo v mizarski delavnici (predelava materiala). Nudimo polni delovni čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Redno in dobro plačilo. Vsakoletna božičnica. Nagrajevanje tekom leta za kvalitetno opravljena dela.

Iščemo novega sodelavca za vgradnjo stavbnega pohištva (notranja vrata, vhodna vrata v stanovanje, funkcijska vrata) ter podov iz programa podjetja Štajerles trade.

Delo se opravlja po Sloveniji od ponedeljka do petka.

Vaše delo monterja bo zajemalo:

– Vgradnja in montaža na terenu po Sloveniji in občasno tujini
– Vgradnja vzorcev
– Prevoz blaga
– Kontrola prevzetega blaga
– Prelaganje, razkladanje, premiki blaga
– Mizarska dela z mizarskim orodjem
– Mizarska dela v priročni delavnici na sedežu podjetja
– Delo z viličarjem
– Upravljanje osebnega in tovornega vozila (kombi)

PRIČAKUJEMO

Za delovno mesto monterja iščemo odgovorno in vestno osebo, ki bo zanesljivo, skrbno in strokovno opravila vgradnjo notranjih vrat in talnih oblog na objektu.

Iščemo kandidata, ki je sposoben delovati v skupini in prispevati k dobremu vzdušju.

Iščemo samostojnega monterja z izkušnjami v montaži notranjih vrat in polaganju talnih oblog in zna uporabiti svoje ročne spretnosti za reševanje problemov

Pričakujemo kandidata, ki si želi rasti in se učiti novih veščin.

Izobrazba: Zaželena je srednja lesarska izobrazba

Organizacijske sposobnosti, tehnično naravnanost, usmerjenost k delu v timu, skrbnost, natančnost in doslednost pri izvajanju zastavljenih nalog, komunikativnost, racionalno uporabo in vzdrževanje osnovnih sredstev, opreme in drugih materialnih sredstev, vožnja vozila B-kategorije.

NUDIMO

Nudimo polni delovni čas in možnost pogodbe za nedoločen čas po 6-mesečnem preizkusnem obdobju.

Smo majhen kolektiv, zato vsakega novega sodelavca obravnavamo kot posameznika. Naš cilj s potencialnim kandidatom je dolgoročen.

Za delo boste opremljeni s kakovostnim in profesionalnim orodjem za čim lažje delo.

Na objekt vgradnje se boste pripeljali z novim in redno vzdrževanim vozilom, za katerega boste potrebovali izpit kategorije B.

Pričakujete lahko redno in dobro plačilo, izplačilo regresa, božičnico in nagrajevanje tekom leta za kvalitetno opravljena dela.

Kandidate, ki vas zanima delo, vabimo k prijavi na e-naslov:

dasa.korpar@stajerles-trade.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

30.06.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje