fbpx

Prodajalec (M/Ž) – Slovenj Gradec

Smo družini prijazen ponudnik izdelkov za vsakodnevno rabo, ki je prisoten tako v velikih mestih, kot tudi na podeželju. Ponujamo izdelke za vsakodnevno rabo, darilne in dekorativne izdelke, pripomočke za ustvarjanje, izdelke za zabavo, igrače in pisarniške potrebščine ter drogerijske izdelke. V 8 državah Evrope imamo več kot 2100 prodajnih mest in smo tako med vodilnimi v svojem tržnem segmentu.

Trenutno iščemo prodajalca (m/ž) za trgovino TEDI – Slovenj Gradec

Opis delovnega mesta: 
Ker se naše podjetje širi, iščemo nove sodelavke in sodelavce. V kolikor ste  pozitivni, prilagodljivi in radi delate z ljudmi je podjetje TEDi pravi naslov za vas. 

Vaše naloge: 

  • delo na blagajni,
  • razporeditev izdelkov na police,
  • označevanje cen,
  • urejanje izgleda poslovalnice,
  • skrb za čistočo in urejenost poslovalnice.

PRIČAKUJEMO

Pričakujemo osebe, ki imajo veselje do dela v trgovini, so pripravljene poprijeti za delo in imajo spoštljiv odnos do sodelavcev in strank.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

VRSTA DELA

URNIK DELA

Ni podatka

NAČIN ZAPOSLITVE

Ni podatka

PRIJAVA JE MOGOČA DO

Ni podatka

KONTAKT

Način prijave: Preko spleta

Več iz tega kraja

SKLADIŠČNIK – M/Ž

SKRB ZA UREJENOST SKLADIŠČA, PREVZEM IN IZDAJA BLAGA IZ SKLADIŠČA, SPROTNA IZDELAVA IN UPOGIBANJE OBROB IN DRUGIH KLEPARSKIH IZDELKOV.

Več »

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje