fbpx

Različni profili m/ž

Arriva je eno največjih avtobusnih podjetij v Sloveniji, ki opravlja transportne storitve prevoza potnikov za mestna, primestna in medmestna področja, kot tudi transportne storitve po naročilu in za različne institucije. Prav tako visok tržni delež dosega s turistično dejavnostjo.

Opis podjetja
Arriva je eno največjih avtobusnih podjetij v Sloveniji, ki opravlja transportne storitve prevoza potnikov za mestna, primestna in medmestna področja, kot tudi transportne storitve po naročilu in za različne institucije. Prav tako visok tržni delež dosega s turistično dejavnostjo.

Arriva v Sloveniji zaposluje 950 ljudi, ki upravljajo s 550 vozili. Deluje v skoraj vseh večjih mestih v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto, Ptuj, Piran, Il. Bistrica, Sl. Bistrica, Portorož) in jih medsebojno povezuje. Skupina opravlja tudi prevoz potnikov na mednarodnih linijah, predvsem z Italijo in Hrvaško.

Arriva je eden največjih ponudnikov storitev na področju potniškega prometa v Evropi. Z našimi avtobusi, vlaki in tramvaji vsako leto prepeljemo 1,5 milijarde potnikov.

Z več kot 34.600 zaposlenimi v 10 državah, opravlja Arriva širok spekter storitev, ki vključuje lokalne avtobuse, medmestne prevoze, lokalne, regionalne in nacionalne železniške prevoze, tramvaje in hitre vlake, vodne avtobuse in prevozne storitve na letališčih. Prav tako izvajamo prevoze na klic in neurgentne prevoze pacientov za naše pogodbene stranke.

Več na www.arriva.si.

Glavne dejavnosti podjetja
Avtobusni prevoz potnikov

Organizacijska struktura in klima:
V Arrivi spodbujamo kulturo, kjer je vsakdo dobrodošel, in je lahko to, kar je ter da čuti pripadnost. Ponosni smo na naše razlike in jih spoštujemo povsod, kjer delamo, v celotni skupini Arriva.

Naša vizija in cilji
Naša vizija je »Pomagati oblikovati prihodnost, kjer je potniški promet najboljša izbira«; prihodnost, v kateri se ljudje odločijo, da bodo svoje avtomobile pustili doma in uporabljali naše storitve, z manj zastoji na cestah in čistejšim zrakom za naslednje generacije. To naše zaposlene navdihuje in motivira, in vemo, da se naši potniki in naši naročniki počutijo enako.

Imamo tudi drzno poslanstvo na trgu, da postanemo »Vodilni partner v potniškem prometu po Evropi« in imamo načrt – strategijo –, ki nam bo pomagala doseči ta cilj. Imamo jasno določen namen, da nas vsakodnevno združuje:»Varno, zanesljivo in trajnostno povezovanje ljudi in skupnosti ter zagotavljanje teh storitev na boljši način, vsak dan«.

PRIČAKUJEMO

NUDIMO

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje