fbpx

Različni profili m/ž

Nudimo urejene delovne pogoje v stabilnem podjetju s perspektivo nadaljnjega razvoja, zaposlitev za nedoločen čas z 3-6 mesečno poskusno dobo, strokovni razvoj na področju naprednih aditivnih proizvodnih tehnologij, stimulativno plačilo z nagrajevanjem za dobro opravljeno delo, uvajanje in mentorstvo ob pričetku dela, …

Opis podjetja:
Podjetje HTS IC je del HTS Tehnološke Skupine, največjega vertikalno integriranega podjetja v regiji. Podjetje HTS IC razvija in uporablja aditivne tehnologije za proizvajanje inovativnih komponent za naše partnerje v industrijah predelave aluminija (tlačno litje, ekstruzija) ter brizganja plastike. Podjetje je edino na svetu, ki uporablja v svoji proizvodnji tri različne aditivne tehnologije. Naše izdelke za optimizacijo proizvodnih procesov uporabljajo v svoji proizvodnji najpomembnejša OEM in TIR1 podjetja na štirih kontinentih sveta.

Ključ do uspeha so naši zaposleni, zato dajemo velik poudarek urejenim delovnim pogojem, skrbimo za usposabljanja in izobraževanja, ter nudimo možnosti razvoja kariere znotraj skupine, tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Predstavitev skupine, podjetja HTS IC, ključnih izdelkov in proizvodnih programov, ter dodatne informacije najdete na www.htsgroup.com.

VIZIJA
Biti prednostni partner našim strankam pri zagotavljanju rešitev za izboljšanje produktivnosti na podlagi inovativnih izdelkov, proizvodnih tehnologij in materialov.
MISIJA:
Naša misija je razvijati, proizvajati in dostavljati industrijske komponente, ki izboljšujejo produktivnost, zagotavljajo znatno dodano vrednost in konkurenčno prednost našim strankam.

VREDNOTE
Verjamemo, da se vse začne pri nas, ljudeh: posamezniku, ki je del ekipe. Naše vrednote odražajo zavezanost vsakega od nas v skupini HTS Technology.
Naše vrednote so:
• Konstruktivno sodelovanje
• Spoštovanje in podpora sodelavcev
• Innovativno delovanje

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti:
CNC Rezkalec,
CNC Strugar,
Ročni orodjar,
Konstrukter (iz področja brizganja plastike ali tlačni liv)

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev:
Komunikacijske sposobnosti, natančnost, zanesljivost, pripadnost, samostojnost in odgovornost pri delu, prednost imajo kandidati z izkušnjami v kovinsko predelovalni industriji.

NUDIMO

Nudimo urejene delovne pogoje v stabilnem podjetju s perspektivo nadaljnjega razvoja, zaposlitev za nedoločen čas z 3-6 mesečno poskusno dobo, strokovni razvoj na področju naprednih aditivnih proizvodnih tehnologij, stimulativno plačilo z nagrajevanjem za dobro opravljeno delo, uvajanje in mentorstvo ob pričetku dela, skrb za zdravje pri delu (sadje v pisarni in podobno) in ugodnosti za zaposlene (zavarovanje Specialist).

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.05.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje