fbpx

Različni profili m/ž

Od sodelavcev pričakujemo samoiniciativnost, komunikativnost ter entuziazem, da bodo z nami delili vizijo in vrednote, ki jih gojimo v podjetju.

Opis podjetja in glavne dejavnosti
Podjetja v skupini Slovenske železnice v mednarodnem in notranjem železniškem prometu zagotavljajo varne in zanesljive prevoze tovora in potnikov. Poleg tega vzdržujejo javno železniško infrastrukturo in vodijo promet po njej, vzdržujejo železniška vozila, opravljajo gradbene in raziskovalne storitve ter številne druge dejavnosti. Skupina SŽ se uvršča med vodilne visokotehnološke ponudnike logističnih in mobilnostnih storitev v JV Evropi.

Glavni stebri skupine Slovenske železnice so:

LOGISTIKA
MOBILNOST
UPRAVLJANJE JAVNE ŽELEZNIŠKE INFRASTRUKTURE
GRADBENIŠTVO
PODPORNE DEJAVNOSTI
Organizacijska shema skupine Slovenske železnice

Poslanstvo in vizija
Skupina Slovenske železnice je razvojno središče in storitveni upravljavec kopenske mobilnosti in generator rešitev za hitrejše in cenovno ugodnejše kopenske prevoze.

Zaposlitev
Zakaj zaposlitev na SŽ
Že četrto leto zapored se po raziskavi, ki jo opravlja Mojedelo.com Slovenske železnice uvrščajo med TOP 10 najuglednejših slovenskih delodajalcev, hkrati so bile za leto 2022 ponovno izbrane kot najuglednejši delodajalec v panogi logistika in prevoz potnikov.

Slovenske železnice so obsežen sistem, zato zagotavljajo raznolike možnosti za zaposlitev. Mednje sodijo:

specifična delovna mesta za opravljanje varnostno kritičnih nalog, denimo za strojevodje, prometnike in premikače
proizvodna delovna mesta, med drugim za progarje, kretnike, varnostnike in vzdrževalce
inženirska delovna mesta z raznovrstnih področij, kot so strojništvo, gradbeništvo, elektrotehnika, mehatronika, informatika
druga delovna mesta z več področij delovanja skupine SŽ, na primer za prodajo, upravljanje kadrov, finance in računovodstvo, nepremičnine, administracijo in varovanje
Razpisi za prosta delovna mesta so objavljeni na spletni strani Slovenskih železnic Kariera – Slovenske Železnice, na portalu MojeDelo.com in na Zavodu RS za zaposlovanje Iskalci zaposlitve – ZRSZ.

Slovenske železnice vlagajo tudi v razvoj mladih, zato razpisujejo tudi štipendije, več na povezavi Štipendije SŽ.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?
Od sodelavcev pričakujemo samoiniciativnost, komunikativnost ter entuziazem, da bodo z nami delili vizijo in vrednote, ki jih gojimo v podjetju.

NUDIMO

Kaj ponujamo novim sodelavcem?
Omogočamo dodatno pokojninsko zavarovanje, kolektivno nezgodno zavarovanje, redno napredovanje, zdravstveno varstvo in zdravstveno preventivo, letovanje (gore, morje, terme), izplačilo jubilejnih nagrad, službena stanovanja za oddajo v najem, praznično obdarovanje otrok, psihosocialno pomoč zaposlenim, vključitev v prostočasne aktivnosti, raznorazne popuste itd.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje