fbpx

Različni profili m/ž

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost do dela, zavzetost, proaktivnost, na prodajnih projektih ter željo po preseganju ciljev. Gradimo na spoštljivem odnosu med sodelavci in timskemu duhu. Zavedamo se, da lahko samo z motiviranimi in zadovoljnimi zaposlenimi dosegamo zastavljene cilje.

Podjetje CDE Nove Tehnologije je usmerjeno v razvoj naprednih informacijsko-telekomunikacijskih tehnologij s poudarkom na storitvah podpore uporabnikom in vodenju sodelovanja z njimi. Leta 2017 je postalo del skupine Mplus.

Mplus je bil ustanovljen leta 2007 kot eden prvih neodvisnih ponudnikov storitev kontaktnega centra v regiji. Kot največje neodvisno podjetje za zunanje izvajanje poslovnih procesov (BPTO) v jugovzhodni Evropi danes podpira več kot 300 priznanih regionalnih in globalnih partnerjev. Na 49 lokacijah po vsem svetu uspešno povezuje dinamično industrijo kontaktnih centrov, informacijske tehnologije in storitev zaposlovanja s ciljem reševanja globalnih izzivov podpore strankam. V Sloveniji Mplus deluje na lokacijah v Ljubljani in v Kopru.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI
Svetovalec v kontaktnem centru/Svetovalec v kontaktnem centru za podporo tujim trgom.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA
Uporabniška izkušnja
Ponujamo 360° “omnichannel” (vsekanalne) komunikacijske rešitve prek personaliziranih platform, s podporo prilagojenih aplikacij, umetne inteligence in chat-botov (pogovorna umetna inteligenca), da bi izboljšali izkušnjo uporabnikov in zaposlenih. Z našimi vrhunskimi izdelki, storitvami in platformami bo vaše podjetje pridobilo znanje in vpogled v pričakovanja svojih uporabnikov, da bi nenehno izboljševalo njihovo zadovoljstvo.

Tehnološke rešitve
Z našim agilnim pristopom oblikujemo in izboljšujemo vsak korak uporabniške izkušnje znotraj digitaliziranega okolja, osredotočenega na ljudi. Z ekipo 200 razvijalcev razvijamo programsko opremo, ki vam omogoča avtomatizacijo procesov, shranjevanje podatkov v oblaku ter digitalizacijo celotne uporabniške poti.

Svetovanje
Naš celostni pristop nam omogoča izboljšati poslovanje naših partnerjev in postane mesto, ki združuje strokovnost in znanje industrije, vrhunsko tehnologijo ter kulturo napredka in inovacij.

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA
Predanost uporabnikom
Uporabnikom prisluhnemo in delujemo v skladu z njihovimi potrebami.

Enotnost
Tisto, kar nam polepša vsak delovni dan. Delamo in se soočamo z izzivi skupaj ter slavimo svoje uspehe.

Drznost
Smo drzni. Upamo si razmišljati izven okvirjev.

Spoštovanje
Osnova vsakega odnosa, ki ga gradimo s poslovnimi partnerji in sodelavci.

Strast
Kar nas žene! Vse, kar počnemo, počnemo s strastjo.

NAŠA VIZIJA IN CILJI
Uspeh gradimo na jasni viziji in vrednotah, ki jih živimo!

V svetu, kjer vlada tehnologija, smo nesporno vodilni pri ustvarjanju vrhunske uporabniške izkušnje s ciljem ohranjanja topline človeške komunikacije.

Uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, da obema stranema podpore strankam zagotovimo resnično človeško izkušnjo.

Celo naši boti delujejo s srcem.

“V Mplusu močno verjamemo, da je tehnološki napredek pomemben del današnjega globaliziranega sveta, a hkrati trdno stojimo tudi za tem, da mora biti človek osrednja točka te iste digitalizacije, kot njen izvor, torej kreator idej, pa tudi kot končni potrošnik vseh tistih prednosti, ki nam jih zagotavlja sodobna tehnologija.” Tomislav Glavaš, Mplus CEO

PRIČAKUJEMO

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost do dela, zavzetost, proaktivnost, na prodajnih projektih ter željo po preseganju ciljev. Gradimo na spoštljivem odnosu med sodelavci in timskemu duhu. Zavedamo se, da lahko samo z motiviranimi in zadovoljnimi zaposlenimi dosegamo zastavljene cilje.

NUDIMO

Začetno izobraževanje in uvajanje. Zaposlenim stojijo ob strani vodje tima in mentorji, ki dnevno pomagajo in podajajo povratne informacije z namenom dopolnjevanja znanja in izboljševanja rezultatov.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje