fbpx

Različni profili m/ž

Stremimo k ustvarjanju vrednosti za vse člane družbe. To počnemo z opolnomočanjem ljudi, gradnjo karier in trajnih odnosov na temelju zaupanja, spoštovanja in vztrajnosti. Velik poudarek dajemo tako pravici do dela kot tudi strokovni in osebni rasti. V sinergiji inovativnosti in partnerstva se zavzemamo za zagotavljanje najboljših storitev in individualnih kadrovskih rešitev.

Opis podjetja
Trenkwalder Slovenija je del skupine Trenkwalder Group, enega vodilnih mednarodnih podjetij na področju zaposlovanja in kadrovskega svetovanja v Srednji in Vzhodni Evropi.

Iskalci zaposlitve
Iskanje primerne zaposlitve, spoznavanje delodajalcev in razvoj poklicne kariere je prav poseben izziv – tudi vi ne veste, kako bi se ga najbolje lotili?

Tu smo za vas!
Pomagamo vam do boljše službe.

Po prijavi na delovno mesto in posredovanju prošnje ter življenjepisa boste spoznali svojega osebnega kariernega svetovalca, ki vam bo pomagal do želene zaposlitve. Podpiral vas bo na vaši poklicni poti. Na voljo vam bo za kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašim kariernim razvojem.

Sodelujemo s številnimi podjetji vseh velikosti in dejavnosti. Aktivno povezujemo kandidate z mnogimi uglednimi delodajalci. Tudi Trenkwalder je lahko vaš delodajalec. V tem primeru imate sklenjeno pogodbo o zaposlitvi s Trenkwalderjem, delo pa opravljate pri drugih podjetjih, ki so naši poslovni partnerji.

Z eno prijavo na delovno mesto si odprete veliko zaposlitvenih priložnosti.
Dostopate lahko do številnih prostih delovnih mest.
Odpiramo vam vrata do vrhunskih podjetij in uglednih delodajalcev.
Skrbimo za vas. Brezplačno vam svetujemo o trgu dela in možnostih razvoja kariere.
Vedno smo vam blizu – v 5-ih poslovalnicah, na družbenih omrežjih in na spletu.
Odlikuje nas več kot 35 let izkušenj in znanja na evropskem trgu dela. Več kot 23 let smo prisotni v Sloveniji, z naslednjimi poslovnimi enotami: Uprava, PE Ljubljana Selekcija in izbor, PE Ljubljana, PE Maribor, PE Celje, PE Novo mesto.

Bi želeli pridobiti mednarodne izkušnje?
Lahko vam odpremo vrata!
Naša mednarodna mreža vključuje več kot 7.000 podjetij iz vseh sektorjev gospodarstva. Prisotni smo v 16-ih evropskih državah in združujemo več kot 40.000 zaposlenih v 200 poslovalnicah. Od leta 2011 smo člani nemške skupine Droege Group International AG.

Podjetja
Podpiramo vaše poslovne in HR cilje.

vsestransko. hibridno. celovito.

Že več kot 35 let smo vodilni partner v Evropi za celovite hibridne rešitve na kadrovskem področju, za zunanje izvajanje kadrovskih procesov/outsourcing in informacijsko tehnologijo.

Smo pravi partner za zaposlovanje, iskanje, selekcijo in izbor kadra, direktno iskanje (headhunting), obračunavanje plač, outplacement, grajenje blagovne znamke delodajalca, oglaševanje delovnih mest in psihološka testiranja.

Glavne dejavnosti podjetja
Podjetjem nudimo iskanje, selekcijo, izbor in zaposlovanje kadra, headhunting, obračun plač, outplacement, psihološka testiranja, raziskave trga dela, usposabljanje zaposlenih, prenove plačnih sistemov in druge kadrovske storitve po meri naročnika.

S strokovnimi nasveti in po meri prilagojenimi kadrovskimi rešitvami podjetja podpiramo pri uresničevanju poslovnih in HR ciljev.

Iskalcem zaposlitve brezplačno karierno svetujemo, jih informiramo o trgu dela, poklicnih možnostih in jim pomagamo pri sprejemanju odločitev glede zaposlitve.

Organizacijska struktura in klima
Nudimo stabilnost in zanesljivost na zelo dinamičnem trgu dela.

Skrbimo za partnerske odnose na temelju zaupanja. To razumemo kot svojo odgovornost pri vsakodnevnem delu z iskalci zaposlitve in poslovnimi partnerji, zaposlenim pa se trudimo nudimo optimalno delovno okolje in podporo.

Smo izkušeni poznavalci trga dela, v koraku z novodobnimi praksami, trendi, tehnologijami, najuspešnejšimi koncepti in strategijami, poveznimi z upravljanjem s kadri. Za naše naročnike razvijamo in udejanjamo hitre, zanesljive in prilagodljive rešitve po meri. Skrbimo za uspeh in zadovoljstvo.

Naša vizija in cilji
Oblikujemo nov način dela, življenja in učenja.

Stremimo k ustvarjanju vrednosti za vse člane družbe. To počnemo z opolnomočanjem ljudi, gradnjo karier in trajnih odnosov na temelju zaupanja, spoštovanja in vztrajnosti. Velik poudarek dajemo tako pravici do dela kot tudi strokovni in osebni rasti. V sinergiji inovativnosti in partnerstva se zavzemamo za zagotavljanje najboljših storitev in individualnih kadrovskih rešitev.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Več prostih delovnih mest > https://si.trenkwalder.com/kandidati/iskanje-dela/?utm_source=mojedelo.com&utm_medium=paid&utm_campaign=iskanje-dela

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Zaposleni predstavljajo ključni dejavnik uspešnosti v našem podjetju. Vzajemno si prizadevamo, da v čim večji meri uskladimo želje, interese in pričakovanja zaposlenih z željami, interesi in pričakovanji podjetja. Dobrodošli so vsi novi sodelavci z veseljem do dela, pozitivno naravnanostjo in odgovornim pristopom pri delu ter primerno strokovno usposobljenostjo.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Skrbimo za vas. Brezplačno vam svetujemo o dogajanju na trgu dela in kariernih možnostih.
Pridobite zaposlitvene možnosti v najboljših podjetjih.
Skrbimo za redna in pravočasna plačila.
Zagotavljamo varnost, ki jo lahko nudi le mednarodni delodajalec.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

23.05.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje