fbpx

Različni profili m/ž

Dobro delo je prepoznano in nagrajeno, zato imamo v podjetju uveden razdelan sistem nagrajevanja. Izredno cenimo sodelavce z dolgoletnim stažem – vsako leto nagradimo jubilante in za njih organiziramo posebno prireditev. Zaposleni imajo možnost izpopolnjevanja in napredovanja, tudi s financiranjem študija ob delu.

Opis podjetja
Goodyear Slovenija d. o. o. je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi in je že 25 let del mednarodne korporacije Goodyear. V družbi Goodyear Slovenija je zaposlenih okoli 1.800 sodelavcev.

Tovarna v Kranju spada med najbolj kompleksne Goodyearove tovarne v Evropi in se poleg fleksibilne proizvodnje ponaša tudi z dobrimi rezultati na področju varstva pri delu, okoljevarstva in optimizacije proizvodnje. Na lokaciji se nahaja tudi osrednji distribucijski center Goodyeara za območje jugovzhodne Evrope.

Glavne dejavnosti podjetja
Goodyear Slovenija proizvaja in trži pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje ter moto pnevmatike. Prodajni splet sestavljajo pnevmatike sedmih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda, Debica, Cooper in Avon. Naše pnevmatike prinašajo varnost in udobje voznikom na cestah po vsem svetu, saj približno 80 odstotkov pnevmatik prodamo v evropske in druge države prek prodajne mreže koncerna Goodyear.

Organizacijska struktura in klima
Ljudje po vsem svetu računajo na nas, da jih bomo pripeljali tja, kamor morajo iti. Toda naše nenehno prizadevanje za gibanje naprej se ne ustavi pri mobilnosti. Oblikuje tudi delovno okolje, ki ceni različne talente, izkušnje in kulture. Navdihuje nas, da še naprej razvijamo svoje sposobnosti, in spodbuja naše karierne premike, hkrati pa ostajamo osredotočeni na gradnjo boljše prihodnosti za naše sodelavce, naše podjetje in planet. Pridružite se ekipi Goodyear in odkrijte prednosti in priložnosti Goodyearove velike globalne družine.

Naša vizija in cilji
Goodyear je veliko več kot le podjetje za proizvodnjo pnevmatik. Smo podjetje, predano omogočanju mobilnosti.

Že več kot 120 let razvijamo tehnologijo, ki ljudem omogoča gibanje, da lahko z zaupanjem potujejo hitreje, dlje in na več krajev; tako vsakodnevno omogočamo in poenostavljamo življenjske povezave.

Ta isti duh je Goodyearove pnevmatike popeljal na ceste na vseh koncih sveta, v knjige rekordov in celo na Luno. In ne nameravamo se ustaviti.

Od današnjih vozil do samovozečih voznih parkov prihodnosti, ne zagotavljamo le pnevmatik , temveč poganjamo prihodnost znanosti o gibanju.

Navdihuje nas, da ljudem pomagamo pri tem, da še naprej vozijo, raziskujejo, ustvarjajo, in kar je najpomembneje, gredo naprej.

Ljudje se namreč nikoli ne bodo nehali premikati, mi pa jim bomo pomagali priti do cilja – tako kot smo jim pomagali vso svojo zgodovino.

PRIČAKUJEMO

Kaj pričakujemo od svojih zaposlenih
Od naših zaposlenih pričakujemo odgovornost, zanesljivost ter željo po dolgoročnem sodelovanju in razvoju znotraj podjetja. Zaželen je urejen prevoz na delo in pripravljenost na skupinsko delo.

NUDIMO

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Za delo v podjetju zaposleni prejmejo nadpovprečno in stimulativno plačilo. Podjetje izplačuje maksimalen neobdavčen znesek regresa (v letu 2023 je ta znašal 2.144 eur), v primeru doseženih kriterijev pa tudi letno nagrado za poslovno uspešnost. Po enem letu zaposlitve zaposlene vključimo v dodatno pokojninsko zavarovanje, prav tako imajo zaposleni možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje.

Dobro delo je prepoznano in nagrajeno, zato imamo v podjetju uveden razdelan sistem nagrajevanja. Izredno cenimo sodelavce z dolgoletnim stažem – vsako leto nagradimo jubilante in za njih organiziramo posebno prireditev. Zaposleni imajo možnost izpopolnjevanja in napredovanja, tudi s financiranjem študija ob delu.

Zaposlenim omogočamo različne oblike brezplačne rekreacije, skrb za zdravje je v podjetju nagrajena z lepimi praktičnimi nagradami in stimulativnimi dodatki. Goodyearovci imajo tudi možnost preko prostovoljskih projektov v okviru programa Boljša prihodnost s prostovoljnim delom in finančno donacijo podjetja narediti nekaj dobrega za svojo lokalno skupnost.

Biti del Goodyearove ekipe prinaša številne ugodnosti tudi za ostale družinske člane. Enkrat letno organiziramo prireditev za sodelavce in njihove družine, poleti za nekaj dni poskrbimo za aktivno varstvo otrok med počitnicami, ob rojstvu obdarimo novorojenčke, decembra pa otroke obišče Božiček.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje