fbpx

Različni profili m/ž

S selitvijo na novo lokacijo v bližino letališča na Brniku je podjetje dobilo nov razvojni zagon. Na novi lokaciji je namreč dovolj prostora za nadaljnjo rast in razvoj.

Opis podjetja
Podjetje BOSCH REXROTH d.o.o. je eno izmed štirih družb v poslovni skupini DC-AE (Automation and Electrification) skupine Bosch Rexroth AG. V podjetju, ki ima preko 500 zaposlenih, proizvajamo servomotorje, motorje za glavne pogone obdelovalnih centrov ter mobilnih strojev, varilne transformatorje ter vijačne sisteme za potrebe splošne avtomatizacije, strojegradnje, avtomobilske industrije, industrije mobilne hidravlike ter hitrih transportnih sistemov. Našim strankam pomagamo izdelati boljše stroje: z odličnimi izdelki, z najboljšo kakovostjo, z globokim znanjem in odlično storitvijo.

Zgodovina podjetja v Sloveniji sega v leto 1998, ko je bilo ustanovljeno pod imenom Indramat elektromotorji v Železnikih. Leta 2003 se je glavnina podjetja preselila na novo lokacijo v Škofji Loki. Od leta 2002 je podjetje del skupine Bosch Rexroth. Podjetje se je septembra 2023 preselilo na novo lokacijo na Brnik, kjer so sedaj združeni uprava, logistični center in proizvodni obrat (montaža in mehanska obdelava) ter razvojni center.

S selitvijo na novo lokacijo v bližino letališča na Brniku je podjetje dobilo nov razvojni zagon. Na novi lokaciji je namreč dovolj prostora za nadaljnjo rast in razvoj.

Poleg proizvodnje in razvoja imamo še podporne službe kot so: tehnologija, služba za kakovost, kontroling, računovodstvo, nabava, logistika in kadrovska služba.

Naše ciljne panoge so splošna avtomatizacija, strojegradnja, avtomobilska industrija, polprevodniška industrija, industrije pakiranja, tiskanja, spajanja (uporovno varjenje, vijačenje), proizvodnja baterij, hitrih transportnih sistemov itd…

S pomočjo naših proizvodov se proizvajajo mobilni stroji, stroji za brizganje plastike, obdelovalni centri, avtomobili, polprevodniški čipi, baterije, pa tudi embalaža, časopisi in revije, nalepke ipd…

Glavne dejavnosti podjetja
Proizvodnja elektromotorjev in varilnih transformatorjev.

Organizacijska struktura in klima
Bosch Rexroth d.o.o. ustvarja vrednote – živi vrednote

Za naše podjetje velja:

Usmerjenost v prihodnost in donos
Odgovornost
Pobuda in doslednost
Odkritost in zaupanje
Poštenost
Zanesljivost, verodostojnost in legalnost
Kulturna raznolikost
Naša vizija in cilji
Razvoj in fleksibilna proizvodnja tehnično zahtevnih motorjev in varilnih transformatorjev, v majhnih in srednjih serijah.

Visoka kakovost izdelkov in zanesljivost dobav.

PRIČAKUJEMO

Prenašanje znanj na druge sodelavce
Odprtost za spremembe in podajanje pobud za spremembe
Prevzemanje odgovornosti
Pripadnost podjetju
Proaktivnost, samoiniciativnost, fleksibilnost

NUDIMO

stabilno zaposlitev in konkurenčno plačilo, ki vključuje tudi božičnico in regres,
možnost horizontalnega in vertikalnega napredovanja,
interna in eksterna usposabljanja, možnost izobraževanja za pridobitev višje stopnje izobrazbe,
nagrajevanje koristnih predlogov in inovacij,
povračilo stroškov prevoza in prehrane v maksimalnem znesku,
možnost kolektivnega nezgodnega zavarovanja, vplačevanje v pokojninski steber,
sadni dnevi,
obdarovanje otrok, žensk, novoletna darila ali zabava,
športne aktivnosti,
urejeno in čisto delovno okolje,
fleksibilen delovnik,
možno delo od doma,
brezplačno parkiranje,
zabavne teambuildinge,
spoštljivo, spodbudno in sodelovalno delovno okolje,
strokovno in osebnostno rast v mednarodnem okolju.
Nudimo tudi praktično usposabljanje, vajeniški program in študentsko delo.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola;III. – dokončana poklicna šola;IV. – dokončana srednja strokovna šola;V. – dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole;VI./1 – višješolski strokovni programi;VI./2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja;VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja;VIII./1 – magisteriji znanosti;VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.;redno, določen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

21.10.2023

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje