fbpx

Sales representative / Prodajni predstavnik (m/ž)

Ponujamo vznemirljivo in privlačno karierno priložnost v ambicioznem in sodelovalnem okolju z možnostjo nenehnega strokovnega in osebnega razvoja. Na tem položaju boste imeli priložnost pokazati vodstvene sposobnosti, industrijo (Ocean and Logistics&Services) in tržno znanje ter strokovno znanje o komerciali in prodaji.

Videli ste nas povsod, od potovanja, vožnje čez enega od naših tovornjakov, do največjih pristanišč na svetu, kjer se dotikamo kopnega, da nadaljujemo pot “All The Way” do vaših vhodnih vrat.
Zdaj imate priložnost, da nas spoznate od znotraj: delovno mesto, polno topline, prijateljstva in podpore. Vabimo vas, da se pridružite naši čudoviti ekipi in postanete del našega namena: izboljšati življenje za vse z vključevanjem sveta.
Pridružite se nam in igrajte pomembno vlogo v naši ekipi, ki vsak dan dviguje svetovno trgovino!

Ključne odgovornosti
Kot prodajni zastopnik boste dosegli neverjetne rezultate ter gradili in upravljali odnose z obstoječimi in bodočimi strankami ter sodelovali pri doseganju dolgoročnega uspeha. Prodajne aktivnosti bodo v Sloveniji.

Glavne odgovornosti vključujejo, vendar niso omejene na:
• Proaktivno loviti, širiti in razvijati dodeljeni portfelj strank, tako da kartiramo trg, hladne klice, obiskujemo obstoječe in potencialne stranke, citiramo in predstavljamo naše celovite rešitve dobavne verige, ki temeljijo na zastavljenih ciljih
• Odgovoren za dostavo ciljev dodatnega poslovanja in podaljšanja pogodbe za dodeljeni portfelj strank
• Doseganje ciljev glede obsega oceanov, logistike in storitev ter bruto dobička in donosa ob hkratni osredotočenosti na izgradnjo odnosov
• Razvijanje trdnih, dolgoročnih odnosov s strankami z odločevalci na vseh ravneh in ustvarjanje novih poslov.
• Zagotoviti stalen pretok priložnosti v plinovod, da bi dosegli cilj glede obsega in prihodkov, redno pregledujte plinovod in se uskladite s higienskimi standardi.
• Podpora reševanju komercialnih in operativnih težav strank, vključno s posredovanjem s strankami za reševanje stopnjevanih težav
• Zagotavljanje visokega zadovoljstva strank in odlične uporabniške izkušnje
• Pogajanja o pogodbah s ključnimi strankami in upoštevanje določenih rokov za izpolnitev kratkoročnih in dolgoročnih ciljev vsake stranke

PRIČAKUJEMO

Iščemo
• Izkušnje v inudstriji ali velik interes za logistiko, špedicijo, pogodbeno logistiko ali oskrbovalno verigo
• Nekdanje poslovne izkušnje
• Močna usmerjenost k rasti in vzpostavljanju odnosov, komercialna sposobnost
• Neodvisen, samozadovoljen in usmerjen v rezultate z visokim občutkom nujnosti, strukturiranim pristopom in sposobnostjo navigacije v spreminjajočem se okolju
• Odlične komunikacijske sposobnosti
• Tekoče znanje slovenščine in angleščine je nujno
• Položaj zahteva sposobnost in pripravljenost za vsakodnevno potovanje po Sloveniji, saj gre za zunanjo prodajno vlogo
• Poznavanje Salesforce.com ali drugih sistemov CRM je prednost, ne pa obvezna zahteva
• Dragocena industrijska mreža je plus

NUDIMO

Ponujamo vznemirljivo in privlačno karierno priložnost v ambicioznem in sodelovalnem okolju z možnostjo nenehnega strokovnega in osebnega razvoja. Na tem položaju boste imeli priložnost pokazati vodstvene sposobnosti, industrijo (Ocean and Logistics&Services) in tržno znanje ter strokovno znanje o komerciali in prodaji.

Kot podjetje, usmerjeno v uspešnost, si prizadevamo, da vedno zaposlimo najboljšo osebo za to delovno mesto – ne glede na spol, starost, narodnost, spolno usmerjenost ali versko prepričanje.

Lokacija: Položaj je umeščen v Slovenijo

Če ste do zdaj brali, smo veseli, da vas zanima! Če ste se lahko videli v tej vlogi in se želite pridružiti naši poti postati globalni integrator kontejnerske logistike, se zelo veselimo vaše prijave.

Naš postopek zaposlovanja

Prijavo oddajte v angleščini. Če vaš profil ustreza zahtevam delovnega mesta, bo naš zaposlovalec stopil v stik in delil več o vlogi in vas bolje spoznal. Če boste uspešni, se boste o vlogi podrobno pogovorili z linijskim vodjo. Vsak kandidat bo prejel povratne informacije.

Pri Maersku cenimo raznolikost naših talentov in si bomo vedno prizadevali zaposliti najboljšo osebo za to delovno mesto – cenimo raznolikost v vseh njenih oblikah, vključno z, vendar ne omejeno na: spol, starost, narodnost, raso, spolno usmerjenost, invalidnost ali versko prepričanje. Ponosni smo na svojo raznolikost in jo vidimo kot pristen vir moči za izgradnjo visoko učinkovitih ekip.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

I. – 7 razredov osnovne šole ali manj;II. – dokončana osnovna šola

VRSTA DELA

redno, nedoločen d. č.

NAČIN ZAPOSLITVE

polni delovni čas

PRIJAVA JE MOGOČA DO

10.06.2024

KONTAKT

Spoštovani. Nahajate se na prenoveljenem portalu NajdiSiht.si. Ker je portal v začetni fazi, je ponudba oglasov še nekoliko oskubljena, vendar se trudimo, da za vas poiščemo prav VSA prosta delovna mesta na Koroškem! Hvala za razumevanje